Webverkenner
Image default
Webdesign

Zoeken naar webdesign Ede

Afgelopen maand ben ik gaan zoeken naar een webdesign Ede en vond ik de website van SiteToGo. Ik ben samen met een goede vriend een onderneming in kanoverhuur begonnen. Hiervoor willen we graag een goedkope website laten maken, zodat wij te vinden zijn in de omgeving. We hebben geprobeerd zelf een website te maken maar dat ging niet goed. We kregen niet het resultaat wat we willen bereiken. Daarom zijn we gaan kijken naar een bedrijf die voor ons een website kan maken. Maar heel veel budget hebben we niet meer over. Daarom zoeken we een bedrijf die voor een laag tarief een website kan maken. Ik ben deze zoektocht samen met mijn vriend begonnen via internet. Met de hoop op het vinden van webdesign Ede.

SiteToGo webdesign Ede

Ik ben dus gaan zoeken naar webdesign Ede. Ik heb dit via Google. Ik heb de zoekopdracht gedaan en ben gaan kijken naar de resultaten. De resultaten waren goed en ik vond een paar webdesigners die een website maken voor een lage prijs. Sommige vond ik echter, na het lezen van de voorwaarden, niet meer interessant. Ik kwam ook op de website van SiteToGo terecht en daar heb ik ook voor gekozen. Zij maken een website voor €450,-. hiervoor maken ze een website naar jouw wensen. Hier zitten wel haken en ogen aan, maar je kan voor dat bedrag natuurlijk niet alles verwachten, want dan moet je kiezen voor een maatwerk website. Ik heb dus een mail gestuurd naar SiteToGo met betrekking tot het maken van een website en of ik dan aan bepaalde eisen, die ik zelf had, kon voldoen. Ik kreeg al snel een mail terug. Aan de eisen die ik heb kan een website gemaakt worden.

Het is inmiddels een week nadat ik de mail verstuurd had en sta op het punt te bellen naar webdesign Ede. Om hen opdracht te geven mijn website te maken. Ik kreeg een aardige medewerker aan de telefoon en overlegde mijn wensen.

SiteToGo gaat voor mij aan de slag. Ze gaan een website maken die aan mijn aangegeven wensen voldoet. En dat voor maar €450,-! Daarom is webdesign Ede, voor iedereen een aanrader.

Gerelateerde artikelen

Wordt uw website al gevonden op internet?

Waarom uw nieuwe website laten maken bij Webactueel?

Waarom een website laten maken door professionals