Webverkenner
Image default
Aanbiedingen

Welke Game PC kopen?

Welke Game PC kopen

Wil jij een game PC kopen? Dan is het misschien handig om te weten waar je op moet letten. In dit artikel leggen wij je uit waar je op moet letten, en helpen wij jou op weg bij het kopen van jouw nieuwe game PC. Wij hebben al vele jaren ervaring met het bouwen van de beste game PC’s, en proberen de beste deals te leveren. Een opvallend kenmerk van onze game PC’s is de behuizing. Wij gebruiken een high-end gaming behuizing voor onze systemen, die andere bedrijven alleen gebruiken voor game PC’s uit de hoogste prijsklasse.

De videokaart is belangrijk

Wanneer je een beetje verstand hebt van gamen, weet je dat de videokaart één van de belangrijkste onderdelen is. Maar welke videokaart moet je nu gebruiken? Dat hangt helemaal af van wat jij wil. Welke games wil je spelen? En aan welke standaarden moet de game voldoen? Wil je de hedendaagse games zoals Fortnite en League of Legends spelen? Of ga jij voor de nieuwste Battlefield? Ben je tevreden met full HD? Of wil je in 4K gamen? Dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn wanneer een game PC kopen gaat. Wij kunnen je alvast verklappen dat je altijd een game PC moet aanschaffen met een stand alone videokaart. Dit zijn game PC’s waar de videokaart niet in het moederbord zit verwerkt, maar los te koppelen is. Op die manier kun je jouw PC ook altijd upgraden met een nieuwe videokaart.

We nemen nu even als voorbeeld de GeForce GT1030 videokaart, deze videokaart zit in onze meest betaalbare systemen. En kan de meest populaire games zonder problemen afspelen, zoals Fortnite, Call of Duty, Rocket leugue en bijvoorbeeld Sims 4. Dit is een degelijke stand alone videokaart waar je veel plezier aan kunt beleven.

Overige belangrijke specificaties

Bij het aanschaffen van een game PC is het ook belangrijk om te kijken naar de CPU, ook wel processor genoemd. Ook hier hangt het weer af van welke games jij wilt spelen, en op welke settings. Waar je met een i3 processor prima Fortnite kunt spelen, raden wij voor Battlefield 2042 minimaal een AMD Ryzen 3 aan. Daarnaast is ook het RAM geheugen belangrijk, echter zit er in al onze systemen voldoende RAM geheugen, die vaak ook nog uit te breiden is. Wil je dat de game snelle laadtijden heeft? Dan is het verstandig om voor een game PC te gaan met een SSD schijf.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

https://www.omiximo.nl/