Webverkenner
Image default
Aanbiedingen

Haal je huispak maar weer uit de kast!

De koudere maanden van het jaar komen er weer aan. Hoe fijn is het dan om iets te kunnen dragen waar je het altijd warm van krijgt? Het wel bekende huispak is er in allerlei soorten en maten. Ze zijn er in tweedelige pakken, maar je kunt ook gaan voor een onesie. Ook zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals: katoen, badstof, flanel en viscose.

 

Wat is een huispak nou eigenlijk?

 

Een dames huispak, wordt ook wel loungewear genoemd. Het is een mix tussen dagelijkse kleding en nachtmode. Het heeft vaak een erg zachte stof, voelt lekker warm aan en zit comfortabel. Wanneer je bijvoorbeeld veel thuis bent en het fijn vindt om de dag door te brengen in nachtkleding, dan is een huispak iets voor jou! Naast dat een huispak lekker zit, is het ook nog eens representatief voor als je bezoek over de vloer krijgt. Het is dan wel belangrijk om de juiste pasvorm te vinden, zodat het er ook netjes uitziet. 

 

Hoe stijl je je huispak?

 

Wanneer je thuiskomt van een lange dag werken, is het eerste wat je doet jouw outfit omwisselen voor een fijn pakje. Dit zit namelijk nét wat beter wanneer je een avondje op de bank gaat spenderen. Alleen tegenwoordig is het niet meer zo vanzelfsprekend dat een huispak alleen thuis gedragen hoeft te worden. Hoe fijn is het dat je dit ook naar bijvoorbeeld de supermarkt aan kunt trekken. Het enige waar je dan even aan moet denken, is dat je het op de juiste manier stijlt.

 

Zorg er eerst voor dat je een trendy en comfortabel joggingpak aanschaft. Hierbij kun je kiezen voor een ééndelig of een tweedelig pak. Wanneer je gaat voor een tweedelig pak, kies je een broek met een bijpassende sweater of hoodie. Dit hoef je natuurlijk niet altijd bij elkaar te dragen. Om je outfit zo goed mogelijk te stijlen kies je één van de twee items uit. Dit combineer je met jouw eigen kleding die al in je kledingkast hangt. Stijl je outfit af met een paar stoere sneakers en accessoires en je bent ready to go!