Webverkenner
Image default
Particuliere dienstverlening

Een unieke reis door Bali en Java of Vietnam

Heeft u interesse in een bijzondere rondreis door Azië? Dan schakelt u de hulp in van de specialisten van Original Asia. Zij helpen u graag verder en stellen een bijzondere reis met u samen, die helemaal past bij uw wensen. Wenst u meer informatie over de reizen die zij aanbieden? Lees dan snel verder!

Maakt u een rondreis door Bali en Java?

Wanneer u een bijzondere rondreis wilt maken door Bali en Java, dan kiest u voor de unieke reizen die deze specialisten aanbieden. De rondreis door Bali en Java die zij aanbieden begint in Yohyakarta, waarna u de indrukwekkende Borobudur en Prambanan tempels gaat ontdekken. Tijdens deze unieke rondreis door Bali en Java zult u ook de Bromo vulkaan en de Ijen vulkaan gaan ontdekken. Hierna zet de rondreis zicht voort naar Bali, waar u in een prachtig dorp zult verblijven genaamd Pemuteran. Hier kunt u uitstekend snorkelen. Hierna reist u verder naar Lovina waar u dolfijnen gaat spotten. U trekt verder naar Sidemen en Ubud om te bijzondere rijstvelden te zien. De bijzondere rondreis door Bali en Java eindigt met een aantal heerlijke stranddagen in Jimbaran.

Of kiest u voor een luxe rondreis door Vietnam?

Maakt u liever een luxe rondreis door Vietnam? Dan helpen deze specialisten u ook graag verder om een bijzondere rondreis samen te stellen. Tijdens deze bijzondere en luxe rondreis ontdekt u Vietnam op een nieuwe manier. De reis begint in Hanoi, van waaruit u verder reist naar Mai Chau en Pu Luong. Hierna reist u verder naar Halong Bay om een onvergetelijke cruise te maken met een traditionele Jonk. Per nachttrein reist u verder naar Lao Cai. De luxe rondreis door Vietnam zet zich voort naar Sapa. Hier maakt u een fietstocht langs de rijstterrassen. U reist hierna verder naar Hue middels een binnenlandse vlucht. Daarna reist u via Bach Ma National Park en de Hai Van Pass door naar Hoi An, waar u verblijft in de binnenstad. Met een luxe rijstboot maakt u hierna een tweedaagse cruise over de Mekong. De luxe rondreis door Vietnam sluit u af met een aantal ontspannende dagen aan het strand op het eiland Phu Quoc.

Boek een bijzondere rondreis door Azië

Kortom, een bijzondere rondreis maakt u met behulp van deze specialisten. Wilt u ook het veelzijdige Azië ontdekken? Neem dan contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website.

Gerelateerde artikelen

Wat moet ik doen bij autoschade in Maastricht?

Kies voor deze hypotheekadviseur in Breda om het beste resultaat te bereiken

Ontdek de exclusieve tuinen van deze hovenier en laat uw mooiste tuin realiseren