Webverkenner
Image default
Aanbiedingen

Een Champagnetoren huren is een must!

Oké, de titel doet misschien vermoeden dat dit een overdreven sales pitch is waarom een champagnetoren huren onvermijdelijk is. Maar niets is minder waar. Er zijn namelijk vijf feestjes waar een champagnetoren echt niet mag ontbreken. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

1. Een champagnetoren huren op een bruiloft

De mooiste dag van je leven! Het woord “mooiste” zegt eigenlijk al waarom een champagnetoren huren op een bruiloft een must is. Op elke bruiloft wordt er geproost op het bruidspaar. En wat is nu mooier om die champagne te serveren vanaf een verlichte glinsterende champagnetoren van Bar Company. Een champagnetoren en de bruidstaart kunnen daarom in één adem genoemd worden. Deze eyecatcher zorgt ervoor dat je gasten met verwonderde ogen kunnen genieten van hun flûte champagne tijdens jullie speciale proostmoment.

2. Great Gatsby champagnetoren huren?

Misschien heb je de film wel gezien. En zo niet, denk dan aan de “roaring twenty’s”. Deze zeer bewogen periode tijdens de jaren 1920 ontstond de trend om sterk af te wijken van de tot dan toe geldende normen. Tijd om dus af te wijken van de standaard! Heb je een feest met dit thema dan hoort daar de bravoure en uitstraling van een knallende gouden champagnetoren bij.

3. Nieuwjaarsreceptie

Een oude- of nieuwjaarsreceptie is natuurlijk ook het perfecte moment om te proosten met je familie, vrienden en/of collega’s. Zijn er dus ook altijd bubbels aanwezig! En hoe kun je nu beter het jaar afsluiten, óf juist inluiden, dan met een grote mooie champagnetoren die het hoopvolle nieuwe jaar vertegenwoordigd met alle goede wensen en voornemens.

4. Gala

Vlinderdasje, smoking of rokkostuum, galajurk, muziek, luxe hapjes…. iedereen ziet er tip top uit… en toch ontbreekt er iets… Juist! Die Champagnetoren! Een gala is een gala. Maar en gala krijgt net dat gouden randje door een mooie champagnetoren in te zetten.

5. Lustrum / Jubileum

Een Lustrum of Jubileum zijn ook altijd mooie gelegenheden waar je met jouw groep samenkomt om een mooi moment te vieren. En waar gevierd wordt, daar wordt geproost. Wist je dat we onze champagnetorens zelfs kunnen branden met jouw logo en/of persoonlijke boodschap? Bijvoorbeeld; “Welkom bij het 20 jarig jubileum van Bedrijf X”. Uiteraard kan je er je eigen boodschap van maken en op verschillende manieren invullen.

Een van de bovenstaande feestjes gepland?

Dan is het hoog tijd voor de volgende stap! Kijk op de website van barcompany.nl voor meer info over de verschillende champagnetorens. Overleg je toch liever even met ons over de invulling en welke bubbels het beste bij jouw budget passen? Neem dan even contact met ons op. Je bent welkom op onze vestiging maar je mag ook met ons bellen, mailen of plan een videocall met ons in. We helpen je graag verder.