Webverkenner
Image default
Hobby en vrije tijd

Een avondje uit, what to do

Yes! Het weekend is weer aangebroken dus het is tijd om leuke dingen te gaan doen. Maar wat is er allemaal te doen? Er is vaak keuze genoeg maar het kiezen is nog niet altijd zo simpel. Je vrienden en jij zijn in ieder geval vast beraden op pad te gaan op vrijdagavond. Ik help je daarom graag met wat leuke tips om op je vrijdagavond te gaan doen!

 

De vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) is natuurlijk bij iedereen wel bekend. Dit kan lekker op de zaak of je verplaatst met je collega’s lekker naar een terras in de stad. De menukaarten in de stad bieden je vaak heerlijke biersoorten of een lekker wijntje. Het terras opzoeken is daarom eigenlijk altijd garantie op een leuke avond, zolang je maar gezellige mensen om je heen hebt! Na het terras is er daarna altijd nog de mogelijkheid om een dansje te gaan wagen in een gezellige bar of discotheek.

 

Je kan op je vrijdagavond ook altijd gewoon ouderwets de kroeg opzoeken. De kroeg is eigenlijk altijd een garantie op gezelligheid. Naast een gezellig drankje heb je in de kroeg vaak ook genoeg kroegspellen die je kan spelen. Zo hangt er bijna altijd wel een dartbord, wie weet sta jij wel tegenover Raymond van Barneveld als je maar vaak genoeg die kroeg opzoekt op de vrijdagavond. Ook is er vaak wel een pooltafel te vinden of je begint een gezellig gesprek met een wildvreemde.  Vervelen hoef je je nooit in de kroeg!

 

Misschien wat minder bekend maar ook heel leuk om eens te doen. Met je vrienden naar een shishabar. De beste shisha roken is een ervaring om aan te raden. Vaak hangt er een hele fijne gemoedelijke sfeer in een shisha lounge. Perfect om met je vrienden een te gaan zitten praten terwijl de experts een heerlijke waterpijp klaarmaken.

 

Wat mij persoonlijk nooit gaat vervelen is een gezellige ouderwetse spelletjesavond thuis. Nodig wat vrienden uit over de vloer en ga eens ouderwets spelletjes spelen. Natuurlijk kan dit ook gewoon met biertje ernaast. Tegenwoordig is het spel 30 seconds razend populair. Een heel leuk spel wat je met veel mensen tegelijk kunt spelen.

 

Het lijkt me wel duidelijk dat er genoeg opties zijn die ervoor zorgen dat jij je nooit hoeft te vervelen in het weekend. Dit is eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg, er is nog genoeg te doen!

https://premium-hookahs.nl/