Webverkenner
Image default
Zakelijk

Het aanschaffen van een lichtlijn voor jouw bedrijfshal

Heb jij een bedrijfshal, magazijn of distributiecentrum, waarbij nog gebruik gemaakt wordt van halogene verlichting? Dan is het aan te raden om te kijken naar een LED lichtlijn. Hierdoor kun je enorm veel voordeel besparen. Maar wat is een LED lichtlijn nu precies? We zullen hieronder kort stilstaan bij wat het is.

Wat is een LED lichtlijn

Een LED Lichtlijn is een modulair systeem dat bestaat uit een rail waarin lichtlijnarmaturen worden geklikt. Naast de armaturen ook wel lichtlijn units genoemd, is het ook mogelijk om camera’s, sensoren en andere accessoires aan de lijn te klikken. Hierdoor kan je meerdere apparaten aan een lijn monteren waardoor je niet alles los hoeft te monteren. Daarnaast is het erg voordelig als bedrijf zijnde, maar waarom? Dat lees je hieronder!

Waarom een lichtlijn aanschaffen

Het aanschaffen van een lichtlijn is absoluut aan te raden omdat je naast het ordenen voor een betere lichtinval kan zorgen. Hierdoor kan het personeel dat werkzaam is beter de werkvloer zien en vanuit ARBO technisch oogpunt is dit ook wenselijk. Wellicht maak je jezelf zorgen om de investering die je dient te maken, maar dat is niet nodig. De terugverdienperiode van de verlichting zit namelijk tussen de 1 en 3 jaar. Hierdoor is het zeker de moeite waard om te investeren in LED verlichting omdat het enerzijds goed is voor je personeel en anderzijds goed voor je eigen portemonnee.

Gerelateerde artikelen

De Nuon klantenservice

Promotieartikelen laten bedrukken? Een specialist biedt voordelen