Webverkenner
Image default
Vakantie

All over Tours voor exclusieve vakanties

Een luxe en unieke vakantie op Fiji zou je vandaag kunnen boeken bij All over Tours. We spreken vaak over Fiji in het enkelvoud, maar in feite is het een groep van ruim driehonderd eilanden. Stuk voor stuk paradijselijk: adembenemende lagunes, uitgestrekte witte stranden en helder blauw water. Online tref je een drietal voorbeeldenreizen naar Fiji aan. De eerste variant staat in het teken van eiland hoppen. Na de aankomst in Nadi kun je genieten van vier relaxdagen in het zuiden van Vanua Levu. Voordat je weer teruggaat naar Nadi, maak je onder andere kennis met Taveuni en de Bouma watervallen. Tijdens reis nummer 2 verplaats je je in een huurauto. Dit zijn een paar hoogtepunten: Coral Coast, een boottocht over de Sigatoka rivier en een dagexcursie in Nadi. De derde reis is aan te raden als je veel waarde hecht aan je privacy. Deze trip duurt 14 dagen en voert je naar twee adembenemende plekken: een privé eiland in oostelijk Fiji en de Yasawa eilanden die je verkent tijdens een cruise.

Bora Bora, adembenemend mooi

Wat denk jij van een vakantie op Bora Bora? Deze atol ligt in de Stille Oceaan. Samen met onder andere Moorea en Tahiti vormt Bora Bora Frans-Polynesië. Bora Bora heette oorspronkelijk Pora Pora en dat is te vertalen als ‘eerstgeborene’. Als je via All over Tours je reis boekt, kun je de reis samenstellen zoals je zelf wenst. Wat dacht je van het volgende?

Een verblijf van een aantal dagen in Hotel Intercontinental Thalasso Resort & Spa. Je zult compleet uitrusten en weer tot jezelf komen. Als je het leuk vindt de omgeving te verkennen, dan kun je meedoen aan de excursies die worden georganiseerd. Het is niet helemaal zeker, maar historici vermoeden dat Bora Bora in de vierde eeuw werd gekoloniseerd. De officiële ontdekking staat op naam van Jacob Roggeveen, inderdaad een Nederlander. Kom eens langs bij ons op kantoor en laat je informeren over de ‘once in a lifetime’ vakantie naar Bora Bora.

https://www.allovertours.nl

Gerelateerde artikelen

Een heerlijke wintersport met het hele gezin

5 Nuttige Reistips voor degenen die Stockholm willen bezoeken