Sport

Zowel aanleg als onderhoud van tennisbanen bij een professioneel bedrijf

Een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in het onderhoud van tennisbanen, verrassen u vaak het hun ruime assortiment. Zoekt u bijvoorbeeld iemand die uw atletiekbaan of hockeyveld kan onderhouden? Dit is mogelijk! Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Dit bedrijf is de specialist in ieder type onderhoud. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Als u een nieuwe tennisbaan heeft laten aanleggen, is het belangrijk dat deze zo lang mogelijk van goede kwaliteit blijft. Daarom schakelt u een specialist in die onderhoud plegen aan uw tennisbanen. Zo geniet u lang van uw pas aangelegde tennisbanen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Speelt u ook tennis? Dan weet u als geen ander dat een goede belijning op het speelveld onmisbaar is. Dit zorgt er namelijk voor dat er op een eerlijke manier gespeeld wordt. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.