Zakelijke dienstverlening

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van kabelmanagement op uw kantoor?

Kabelmanagement in uw kantoor maakt een einde aan kabels die eindeloos in de knoop zitten. Ook zitten de draden, data-aansluitingen en voedingen weggewerkt in het systeem. Klinkt dat niet geweldig? Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! U creëert een betere akoestiek op kantoor dankzij Bowerkt. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd. 

Geluidsoverlast is niet langer meer een ergernis zodra u de akoestiek laat verbeteren op kantoor

Luidruchtige collega’s, veel bellende mensen of grote documenten die worden geprint door een printer. Het zijn allemaal bronnen van geluidsoverlast die als geluidsoverlast kunnen worden ervaren en erg storend kunnen zijn. Geluiden komen in tal van vormen op de werkvloer voor en worden vaak als storend ervaren. Dit leidt vervolgens tot diverse ergernissen binnen het team en dat wilt u uiteraard voorkomen. Door de akoestiek te verbeteren creëert u een prettig werkklimaat én reduceert u de overlast op kantoor. Door dit te combineren met kabelmanagement op kantoor ziet de ruimte er ook nog eens netjes uit. Dat wilt u toch ook voor uw kantoor?

Met een gedegen ontwerpplan kunt u uw akoestiek verbeteren op kantoor

Heeft u een nieuw pand en weet u niet hoe u deze op de juiste manier moet indelen? Of bent u niet tevreden met de huidige indeling van uw kantoor en wilt u iets anders? Schakel dan Bowerkt in voor het ontwerp en de uitvoering van een kantoorinrichting. Gezamenlijk bekijkt men met u hoe ze bijvoorbeeld de akoestiek voor u kunnen verbeteren op kantoor. Daarnaast kan er met u ook gekeken worden naar het meubilair. Ziet uw kantoor er momenteel erg rommelig uit door losse kabels op de bureautafels en vloer? Dan is kabelmanagement op kantoor dé uitkomst. Uw werkplek ziet er opgeruimd uit en is werkelijk waar om door een ringetje te halen dankzij het nieuwe ontwerp.