Bedrijven

Wat zijn business games?

De essentie van business games, is dat ze de dagelijkse werkzaamheden simuleren op een speelse en creatieve manier. Het uiteindelijke doel hiervan, is het veranderen van gedrag en het aanleren van vaardigheden. Uit veelvuldig onderzoek is gebleken, dat mensen voornamelijk leren om te doen. Juist dat maakt business games zo waardevol. In plaats van de hele dag luisteren naar saaie en eentonige presentaties, stimuleren business games uw medewerkers om zélf de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier nemen uw medewerkers nieuwe informatie veel sneller op en gaan ze meteen aan de slag met de nieuwe vaardigheden die aangeleerd zijn.

Welke voordelen leveren business games op voor uw bedrijf?

Om meteen met de deur in huis te vallen: de voordelen die business games opleveren voor uw bedrijf zijn oneindig. Van een sterkere band tussen uw medewerkers tot aan een concrete gedragsverandering. De resultaten die business games opleveren zijn werkelijk waar verbazingwekkend. Wanneer u uw business games laat organiseren door Eagle’s Flight, bent u verzekerd van een evenement dat past bij uw bedrijf, medewerkers en bovenal de doelen die u hiervoor heeft gesteld.

Voor elk trainingsdoel bijpassende business games

Wat wilt u graag dat uw medewerkers leren? Vindt u het belangrijk dat ze beter leren samen te werken? Hun timemanagement verbeteren? De communicatievaardigheden verbeteren? Of zijn er andere doelen die u wilt behalen met een training? Wat uw trainingsdoelen ook zijn, er is altijd een business game die erop aansluit. Zo kiest u bij Eagle’s Flight uit spannende business games zoals Gold of the Desert Kings, Promises Promises, Rattlesnake Canyon, Council of the Marble Star, Expedition Outback en Jungle Fire. Benieuwd wat deze spellen precies inhouden? En welke trainingsdoelen ze u en uw medewerkers helpen om te behalen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van dit bijzondere bedrijf om te zien welk spel het best bij uw bedrijf past!