Industrie

Waar kunnen Globe en PRDS valve regelkleppen voor gebruikt worden?

Veel branches gebruiken Globe en PRDS valve regelkleppen voor hun productieprocessen. Hiermee worden allerlei stoffen geproduceerd. Deze regelkleppen worden veel toegepast in bijvoorbeeld energiecentrales, raffinaderijen en de staal productie. Hier worden deze regelkleppen vaak ingezet voor het regelen en controleren van vloeistof- en gasstromen. Een regelklep is een essentieel onderdeel in vele productieprocessen. Vanwege de essentie van dit product is het belangrijk dat u een specialist als Von Rohr ARCA inschakelt. Alleen op deze manier kunt u uw productieprocessen op een goede manier vervolgen. Deze expert helpt u graag bij het maken van een keuze. 

Milieuvriendelijk produceren met de Globe en PRDS valve regelkleppen 

Zonne-energie wordt al sinds de jaren ’80 gebruikt als milieuvriendelijke energievoorziening. Dit kan op twee manieren opgewekt worden. Dit kan met waterverdamping of door het opwekken van energie uit zonnewarmte door middel van een transportvloeistof, zoals olie of zout. Deze gaat door een warmtewisselaar, die ervoor zorgt dat er energie wordt opgewekt. Het gebruik van beide methoden zorgt voor de zekerheid van energieopwekking, maar deze productieprocessen moeten wel gescheiden blijven. In dit geval bieden de Globe en PRDS valve regelkleppen van Von Rohr ARCA uitkomst. Voor persoonlijk advies en duidelijke uitleg neemt u contact op met de specialisten die altijd voor u klaar staan.

Op een duurzame manier energie opwekken met de Globe en PRDS valve regelkleppen

De meeste energie die we gebruiken wordt nog altijd gewonnen uit olie. Maar dit is schaars en niet goed voor het milieu. Ook heeft de olieproductie te maken met speculatie en is deze aan economische malaise onderhevig, wanneer er minder vraag is naar olie. Gelukkig bent u niet geheel afhankelijk van de olieproductie. Met de regelkleppen Globe en PRDS valve van Von Rohr ARCA kan er kolenvergassing plaatsvinden, waarbij steenkool of bruinkool wordt vergast tot synthesegas. Dit kan worden omgezet in synthetisch brandstof. Ook kan synthesegas direct worden verstookt. Deze specialist helpt u graag aan het juiste type regelklep voor ieder productieproces. Zo heeft u altijd milieuvriendelijke, zelf opgewekte energie.