Webverkenner
Image default
Industrie

Voor aluminium gieten kunt u terecht bij deze expert

Heeft u een mooi product ontworpen van aluminium of met aluminium componenten? Dan bent u wellicht op zoek naar een partij die het aluminium gieten voor zijn rekening kan nemen. Het liefst gaat u in zee met een bedrijf in eigen land, want dan kunt u gewoon in het Nederlands communiceren en weet u zeker dat de afspraken goed worden vastgelegd. Dit is gelukkig heel goed mogelijk. U kunt voor het uitbesteden van uw opdracht voor aluminium gieten gewoon terecht bij een specialist in eigen land. En niet zomaar een bedrijf, maar een onderneming die hier internationale ervaring mee heeft.

Uw aluminium product wordt met zorg en aandacht gemaakt

Als u zaken doet met Perla AluCast, bent u verzekerd van kwalitatief gietaluminium. Er wordt een nauwkeurige matrijs gemaakt, zodat het eindproduct precies de juiste vorm en afmetingen heeft. Ook kan een door de opdrachtgever aangeleverde matrijs worden gebruikt voor het aluminium gieten. Bij het proces wordt een voor het product geschikte legering gietaluminium gebruikt. Deze keuze is afhankelijk van de wensen van de klant aangaande stevigheid of juist flexibiliteit van het eindproduct. Moet het aluminium nog kunnen buigen of mag het stug zijn?

Betaal de beste prijs voor uw product

Als u een product van aluminium wilt laten gieten, dan is het natuurlijk belangrijk dat u hiervoor een goede prijs betaalt. Vraag daarvoor gerust online een offerte aan bij Perla AluCast. U geeft uw wensen aan en natuurlijk de hoeveelheid producten. Hoe groter de order, hoe lager de prijs per eenheid. Vervolgens ontvangt u een prijsopgave en een voorstel voor de leveringsdatum. Als u daarmee akkoord gaat wordt het gietaluminium geproduceerd door deze expert. Dit kan in Nederland gebeuren, of in een land waarmee wordt samengewerkt. U rekent uiteraard te allen tijde rekenen op stipte levering van uw order. Heeft u vragen? Benader de specialist dan via de contactmogelijkheden op hun website.

Gerelateerde artikelen

Diverse Stelconplaten voor een voordelige prijs

Een betrouwbaar adres voor buizen buigen vindt u hier

Altijd deskundig advies over machineverhuur