Dienstverlening

Voor 50-plussers is het mogelijk een aflossingsvrije hypotheek in regio Den Bosch aan te vragen

Wist u dat het mogelijk is om een speciale aflossingsvrije hypotheek af te sluiten in de buurt van Den Bosch en Oss. Deze vorm van hypotheek is vooral geschikt voor veel 50-plussers uit deze regio. Het komt steeds vaker voor dat 50-plussers niet of nauwelijks hebben afgelost op hun huidige hypotheek, maar wel veel overwaarde op hun woning hebben. Echter telt deze overwaarde niet mee bij de beoordeling van een nieuwe hypotheek waardoor veel 50-plussers in de problemen komen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Bespaar op de rente van uw hypotheek in omgeving Den Bosch en Oss

In veel gevallen is het mogelijk om geld te besparen op uw hypotheek. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer de waarde van uw woning hoger is dan die van uw hypotheek. In dit geval is het vaak mogelijk om uw rente te verlagen. Een lagere risico-opslag resulteert namelijk in lagere rente. Met de risicoklasse bepaalt u het verschil tussen uw hypotheek en de marktwaarde. Is uw woning meer waard geworden? Dan moet u dit aantonen. Is de waardestijging hoog genoeg? Dan komt u in aanmerking voor een lagere risico-opslag. Maar ook wanneer de hypotheek verlaagt, kunt u in aanmerking komen voor een andere risico-opslag. Benieuwd of u op de rente van uw hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch kunt besparen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Adviesburo Van Uden. Hier ontvangt u advies over hypotheken, verzekeringen en vermogen.

Advies over uw hypotheek bij een onafhankelijk financieel adviesbureau in de buurt van Oss

Het is belangrijk dat u kiest voor een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie. Maar hoe weet u precies wat voor hypotheek dat is? Daarvoor is het aan te raden om een afspraak te maken met een van de adviseurs van Adviesburo van Uden voor een persoonlijk gesprek over uw hypotheek. Tijdens dit gesprek wordt uw huidige situatie in kaart gebracht, maar wordt er ook naar de toekomst gekeken. De adviseurs vergelijken vrijwel alle banken en hypotheekvarianten met elkaar zodat de beste optie voor u overblijft. Binnen dit adviesbureau wordt niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar de beste voorwaarden. Niet voor niets dat dit bureau al sinds 1991 een vertrouwd adres is voor het afsluiten van een hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch.