Telefonie

VoIP aanbieders bieden een wereld aan mogelijkheden

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen om gebruik te maken van de opties die VoIP aanbieders bieden. Een veelgehoorde reden hiervoor is dat de mogelijkheden die VoIP bellen met zich meebrengt veel groter zijn dan de mogelijkheden van traditionele telefonie. De specialist legt het graag voor u uit. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden. 

U ervaart vele voordelen zodra u voor de specialist binnen VoIP aanbieders gaat

Heeft u interesse om zakelijk gebruik te gaan maken van VoIP bellen? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een vakkundige provider van VoIP verbindingen, zoals Lilytel. Dit brengt namelijk nogal wat voordelen met zich mee. Ten eerste is het financieel erg aantrekkelijk om over te gaan op Hosted VoIP. U bespaart vele kosten van zakelijk belverkeer een abonnementskosten. U heeft namelijk alleen vaste maandlasten, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Daarnaast zijn uw medewerkers beter bereikbaar en kunnen uw medewerkers, indien gewenst, eenvoudig verhuizen van werkplek. Dit omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en hierdoor niet werkplekafhankelijk meer zijn. Twijfel niet langer meer en ga voor de expert binnen de VoIP aanbieders!

Kies voor uw Hosted VoIP voor een van de beste VoIP aanbieders

Voor veel bedrijven biedt Hosted VoIP de ideale uitkomst. We zullen u uitleggen waarom. Wanneer u gebruik maakt van Hosted VoIP heeft u geen eigen telefooncentrale op locatie, maar maakt u gebruik van de telefooncentrale van Lilytel. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.