Dienstverlening

Verwijder de meest hardnekkige vlekken met meubelreiniging in Eindhoven

U kent het wel; een gezellige avond met vrienden en binnen de kortste keren zit er een vlek op het tapijt door de rode wijn. Of u organiseert een avond gourmetten met vrienden, waarna er blijkt dat er wat vlekken op uw stoelen zijn ontstaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een vlek is zo gemaakt. Natuurlijk gaat u eerst zelf aan de slag. Boenen en schrobben met water en zeep op de vlek, maar het blijkt niets te helpen.  Dan is het tijd om de professional op het gebied van meubelreiniging in de omgeving Eindhoven in te schakelen: Chem-Dry van Gulik. Met hun revolutionaire methode van meubelreiniging laten zij zelfs de meest hardnekkige vlek als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Meubelreiniging nabij Eindhoven is ook geschikt voor lederen meubels

Meubels van leer moeten op een andere manier schoongemaakt worden dan bijvoorbeeld stoffen meubels, wist u dat? Dat komt doordat het leer zorgt voor een andere reactie dan dat stoffen dat doen. Heeft u een vlek op een lederen meubelstuk? Dan hebben we goed nieuws voor u: de specialist op het gebied van meubelreiniging uit omgeving Eindhoven weet er wel raad mee. Zij zorgen de specialisten van Chem-Dry van Gulik ervoor dat uw lederen meubelstuk er weer helemaal nieuw uitziet. Dit doen ze door uw meubel niet alleen te reinigen, maar de stof ook te voeden. Zo blijft de stof mooi en soepel, waardoor u nog jaren vooruit kunt met uw lederen meubelstuk.

Zo werkt meubelreiniging door de specialist in de buurt van Eindhoven

In een mum van tijd verdwijnen de vlekken op uw meubilair door de meubelreiniging van het bedrijf Chem-Dry van Gulik. U krijg hoogwaardige service van een gespecialiseerd bedrijf. Hoe doen ze dat toch? We kunnen u verklappen: er zit een unieke methode achter, namelijk de Chem-Dry techniek. Met deze techniek worden er miljoenen kleine koolzuurbelletjes in het te reinigen oppervlak gedrukt. Deze belletjes dringen al het vuil uit het meubelstuk naar boven. Op deze manier kan het vuil heel gemakkelijk worden opgezogen. De vlek is verdwenen en uw meubelstuk ziet er weer stralend uit. Na de Chem-Dry behandeling drogen uw meubels snel, waardoor stofmijt en bacteriën geen enkele kans krijgen.