Zakelijk

Verschillende glassoorten zoals borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas bij een glasblazerij

Er zijn heel wat sectoren waar ze regelmatig producten nodig hebben uit hittebestendig glas. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in een farmaceutisch bedrijf en bent u op zoek naar een professionele glasblazerij? Dan is Jaap de Graaf Glasblazerij uit Nuenen uw partner. Deze specialist vervaardigt producten uit borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas. Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsvol glas dat chemisch resistent en UV-doorlatend is. Hiervoor wordt borosilicaatglas gebruikt. Wilt u graag een glazen meubel of sierstuk? Dat wordt met soda-lime glas gemaakt. Deze glassoort wordt ook gebruikt om gloeilampen te maken. Alle glasbewerkingen worden uitgevoerd in een nieuw machinepark, waarbij u ervan mag uit gaan dat alle producten op een kwaliteitsvolle manier gemaakt worden.

Technisch glas, zoals borosilicaatglas en kwartglas, bij een gespecialiseerde glasblazer

Er bestaan heel wat producten die uit glas bestaan en die in verschillende sectoren gebruikt worden. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor uw glaswerken is het wel handig dat u een partner heeft, die in staat is om al uw glasbenodigdheden te produceren. Kies daarom voor het vakmanschap van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist levert kwaliteitsvolle producten uit borosilicaatglas en kwartglas. Deze twee glassoorten zijn chemisch resistent, waardoor ze geschikt zijn voor tal van toepassingen in laboratoria en halfgeleider technologie. Daarnaast is het ook mogelijk om producten uit het standaard soda-lime glas te laten maken. Deze glassoort is onder meer geschikt voor gloeilampen en sierstukken. 

Producten uit borosilicaatglas voor laboratoria in verschillende sectoren

Bent u op zoek naar glas voor gebruik in laboratoria? Dan heeft u met Jaap de Graaf Glasblazerijeen goede partner voor al uw benodigdheden uit glas en technische toepassingen. Hiervoor wordt borosilicaatglas gebruikt dat thermisch bewerkt is. Hierdoor is het mogelijk om producten af te leveren in verschillende afmetingen en zijn de producten reproduceerbaar als dat nodig is. Al uw glaswerken worden uitgevoerd in een hoogtechnologisch machinepark door professioneel opgeleide vakmensen. U kunt daarnaast ook hier terecht voor het machinaal bewerken van glas met de meest geavanceerde technieken. Hierdoor kan deze specialist verschillende ruwheden voor glas creëren en is het ook mogelijk om lampen te laten maken voor uw bedrijf.