Industrie

Verpakkingsmachines voor kleine en grote bedrijven

Alle soorten verpakkingsmachines zijn te koop bij Demca. Zij verkopen machines voor het verpakken van uw producten in alle verpakkingsmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan de flessenvullers van het merk Enoberg. Deze machines worden sinds 1984 met veel zorg geproduceerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Dus of u nu 1000 of 36000 flessen per uur te vullen heeft, bij Demca vindt u altijd de juiste afvulmachines. De machines zijn zeer compact maar zijn toch zeer veelzijdig. Deze machines zorgen ervoor dat de flessen worden schoongespoeld, worden gevuld en worden voorzien van een afsluitende dop of kroonkurk. 

Gemakkelijk te gebruiken verpakkingsmachines

De verpakkingsmachines van Demca zijn gemakkelijk in gebruik Iedereen kan ze bedienen. Ook zijn de verpakkingsmachines gestandaardiseerd. De software is overzichtelijk en werkt voor iedere machine hetzelfde, zodat de verpakkingsmachines wereldwijd kunnen worden ingezet zonder opstartproblemen of kinderziektes. Zijn er toch problemen? Vaak kan uw eigen technische dienst deze oplossen met behulp van de ‘explosietekeningen’ waarop ieder onderdeeltje van de machine goed te zien is. Lukt het oplossen van het probleem niet? Natuurlijk helpt Demca u hier graag bij. In veel gevallen kunnen eventuele problemen op afstand worden opgelost. En anders komt er een monteur van Demca op korte termijn bij u langs voor het verhelpen van de storing.

Jarenlange ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines

De meest geavanceerde en efficiënte verpakkingsmachines van topkwaliteit worden sinds de jaren ’70 aangeboden door Demca. Daarmee is het bedrijf een van de meest ervaren aanbieders van verpakkingsmachines en hebben zij veel expertise. Deze investering in kennis heeft gezorgd voor goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde machinefabrieken, zodat u bij hen een totaalaanbod aan verpakkingsmachines vindt. Daarnaast biedt Demca uitstekende service. Wilt u de machine van uw keuze eens laten proefdraaien met uw eigen producten, zodat u kunt zien of het verpakken van uw producten het gewenste resultaat biedt? Ook dit is mogelijk! Zowel voor, tijdens als na het aankopen van geschikte verpakkingsmachines biedt Demca uitstekende service. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.