Verbouwen

Uw aanlegsteiger is niet compleet zonder elektriciteitsvoorzieningen

Zou u graag een aanlegsteiger laten aanleggen? Vergeet dan vooral niet om aan op uw aanlegsteiger de nodige voorzieningen aan te brengen voor elektriciteit en verlichting. Dit is namelijk enorm belangrijk. Dankzij verlichting is de steiger namelijk ook ’s nachts goed zichtbaar voor boten en omstanders. Wist u dat naast een aanlegsteiger, u ook terecht kunt bij De Vries Werkendam B.V. voor een autosteiger? Denk bij het plaatsen van een autosteiger ook aan de afmeerpalen. Deze zijn voorzien van bolders en kunststof wrijfstijlen. Wanneer de aanlegsteiger er weer een tijdje staat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor schakelt u de specialist in.

Naast een aanlegsteiger ook een brug laten bouwen door specialist

Heeft u al eens gehoord van het bedrijf genaamd De Vries Werkendam B.V.? Zij kunnen verschillende klussen voor u uitvoeren. Van het plaatsen van een aanlegsteiger tot aan het bouwen van een brug, deze specialist klaart het klusje voor u. In de geoutilleerde werkplaats worden de constructies gemaakt waarmee bruggen gebouwd worden. Hier worden onder andere prefab onderdelen, zoals stootplaten, dekbanden en niet-seriematige producten gemaakt. Deze specialist schakelt u in voor allerlei soorten bruggen. Denk hierbij aan stalen bruggen, houten bruggen en betonbruggen. Naast bruggen, bent u hier ook aan het juiste adres voor het bouwen van kademuren, fietstunnels, viaducten en geluidsschermen. En wat dacht u van sluisdeuren, dit is de core business van dit bedrijf. Al jarenlang wisselen, renoveren, vervangen en vernieuwen zij zowel sluisdeuren al aanlegsteigers.

Voer regelmatig groot onderhoud uit aan uw aanlegsteiger

U wilt toch ook dat uw aanlegsteiger voor lange tijd mee zal gaan en mooi zal blijven? Om dit te bereiken is het belangrijk dat u vaak onderhoud laat plegen aan de aanlegsteiger. De Vries Werkendam B.V. biedt innovatieve en duurzame oplossingen die qua planning zo min mogelijk hinder opleveren voor (scheepvaart)verkeer. Wanneer het eigenlijk al te laat is voor onderhoud, kan er altijd gekozen worden voor renovatie. Bij deze specialist kunt u terecht voor het renoveren van constructies van hout, staal, beton en metselwerk. Moet er een waterbouwkundig kunstwerk gerenoveerd worden? Ook hiervoor bent u bij deze specialist in het juiste adres. Hier wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de geldende technische eisen en randvoorwaarden. Of het nu gaat om een aanlegsteiger, sluisdeur of brug, u kunt op De Vries Werkendam B.V. rekenen!