Bedrijven

Schoonmaak van kantoren, instellingen en scholen in Eindhoven en omgeving

U wilt werkzaam zijn in een schone omgeving. Dé schoonmaakspecialist uit Eindhoven staat voor u klaar voor de schoonmaak van kantoren, fabrieken, scholen en instellingen zoals ziekenhuizen en overheidsgebouwen. Zowel de gevel als het interieur worden grondig gereinigd door (intern) opgeleide vakmensen. Huurt u graag een of meerdere schoonmakers in? En naar welke schoonmaakdiensten gaat uw voorkeur uit? Geef het door als u Care Facilitaire Diensten voor de schoonmaak van uw pand in Eindhoven of omgeving inschakelt. U heeft geen omkijken naar de dienstverlening en bent altijd verzekerd van een nette werkomgeving. En dat is wel zo fijn om te weten.

Gespecialiseerde schoonmaak in de vorm van cleanroomreiniging in de omgeving van Eindhoven

Gespecialiseerde schoonmaak komt in verschillende varianten voor. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak van cleanrooms. Op het gebied van cleanroomreiniging is er continue verandering. Hierbij kunt u denken aan regelgeving en innovaties. Bij cleanroomreiniging is er altijd sprake van maatwerk, waarbij geldende protocollen en de ISO-norm leidend zijn. Op basis van het type en de klasse van de cleanroom, het product dat in de cleanroom geproduceerd wordt en de handelingen die verricht worden wordt er een werkprogramma opgesteld. Het schoonmaakteam beheerst alle disciplines om de werkzaamheden op de juiste, correcte en nauwkeurige wijze uit te voeren. Care Facilitaire Diensten bespreekt graag met u de mogelijkheden, om zodoende tot een effectief en optimaal schoonmaakplan te komen.

Schoonmaak in de vorm van glasbewassing en specialistische reiniging in Eindhoven en de nabije regio

Heeft u al eens gehoord van Care Facilitaire Diensten? Dit bedrijf is u graag van dienst. Goede glasbewassing en specialistische reiniging zijn beide een vak apart. Daarom is het verstandig om hier een gespecialiseerd bedrijf voor in te schakelen. Het schoonmaakbedrijf uit Eindhoven verzorgt verschillende vormen van schoonmaak. Denk hierbij aan glasbewassing op hoogte, vloeronderhoud, reiniging bij waterschade en hogedrukreiniging. Door een digitaal planningsysteem, waar u inlogt met een persoonlijke inlogcode, heeft u inzicht in de planning van periodieke werkzaamheden. Wat voor kantoor- of bedrijfspand u ook heeft, zowel op grote als kleine hoogtes wordt iedere schoonmaaktaak succesvol uitgevoerd. Zo wordt glasbewassing bijvoorbeeld uitgevoerd met hoogwerkers, ladders of met Osmose (telescoop). En op het gebied van vloeronderhoud heeft u de keuze uit machinaal schrobben, het reinigen van tapijt of het conserveren van lino- en houten vloeren.