Bedrijven

Profiteer van een gunstige locatie als u een loods in de omgeving van Roosendaal gaat huren

U wilt uw goederen moeiteloos vervoeren door de gehele Benelux. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een makkelijk bereikbare locatie. De Wit Opslag is gelegen tussen de havensteden van Antwerpen en Rotterdam, een eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Vanuit deze standplaats wordt het verder distribueren van uw vracht kinderspel. Met een ruim aanbod aan opslagplaatsen in de vorm van een loods, is er altijd een passend aanbod dat u kunt huren nabij Roosendaal. Gaat uw voorkeur uit naar een loods met of zonder kantoorruimte? En heeft u behoefte aan een laaddok? Het ervaren team van dit bedrijf luistert graag naar uw wensen.

Een loods huren van de best mogelijke kwaliteit doet u in de omgeving van Roosendaal

U wilt uw goederen is de best mogelijke omgeving opslaan. Een loods is hiervoor bij uitstek geschikt voor. Steeds meer bedrijven kiezen voor het gevarieerde aanbod aan loodsen van dé specialist in goederenopslag. En dat is niet zo vreemd. De Wit Opslag is gelegen in Ossendrecht en beschikt over 12.000 m2 aan opslagruimte. Een groot deel hiervan is geïsoleerd en daarmee uitstekend geschikt voor geconditioneerde opslag van goederen. Voor wat voor goederen wilt u een loods huren in de buurt van Roosendaal? Dankzij de ruimschootse kennis en ervaring sinds 1995 weten de medewerkers van dit bedrijf als geen ander wat de best mogelijke oplossing voor uw organisatie is. Neem vandaag nog contact op en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Een loods met heftruck chauffeur huren in de buurt van Roosendaal

Lijkt het aanbod van De Wit Opslag u wel wat? Neem in dat geval eens contact op. Wellicht beschikt u niet over een team van ervaren heftruck chauffeurs en laat u dit liever over aan een externe partij. Vooral op het gebied van de opslag van uw goederen is het belangrijk dat dit met de grootste zorg gedaan wordt. Kies voor de ruimschootse ervaring van hét bedrijf in goederenopslag. Zo kunt u bij De Wit Opslag een loods huren, maar dit bedrijf nabij Roosendaal biedt ook de mogelijkheid om heftrucks tot zeven ton met heftruckchauffeur te huren. Meteen totaaloppervlakte van 12.000 m2 heeft u een ruime keuze uit verschillende loodsen, met of zonder kantoorruimte. Naar welke loods gaat uw voorkeur uit?