Webverkenner
Image default
Groothandel

Pallets kopen die aan alle kwaliteits- en duurzaamheidsvoorwaarden voldoen

Wilt u pallets kopen in de hoeveelheid die u nodig heeft voor uw logistieke processen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Rotom Nederland. In het bijzonder zijn europallets een veelgebruikt logistiek middel. Een pallet moet aan bepaalde strenge voorwaarden voldoen om daadwerkelijk de naam europallet te krijgen, vastgesteld door de European Pallet Association. Wanneer u pallets wilt kopen, zijn deze soort pallets dus voor u een goede keuze. Zeker wanneer u internationale transporten regelt, want europallets (EPAL pallets) zijn zonder problemen in het buitenland te gebruiken en te hergebruiken. Ze behoren dan ook tot het pallet-ruilsysteem. Op de website van Rotom Nederland vindt u hier meer informatie over en kunt u direct uw pallets kopen, snel en tegen scherpe inkoopprijzen.

Pallets in verschillende afmetingen verkrijgbaar

Rotom Nederland heeft een zeer grote hoeveelheid pallets beschikbaar gesteld, die bedrijven op korte termijn kunnen kopen voor hun transport en logistiek. U vindt hier zogenaamde CP-pallets, oftewel ‘chemical (euro)pallets’. Deze bestaan in CP1 tot en met CP9, met ieder een eigen afmeting en gewicht. Wanneer u ervoor kiest op CP-pallets te kopen bij Rotom Nederland, neemt u deel aan een duurzame circulaire economie. Dit betekent dat u producten aanschaft die, met name door pooling oplossingen en packaging recovery, zo lang mogelijk in de keten blijven. Zo worden materialen en grondstoffen, bijvoorbeeld hout voor pallets, niet onnodig verbruikt.

Wilt u een rolcontainer kopen? Ook hiervoor kunt u bij dit bedrijf terecht

Bij Rotom Nederland kunt u ook een rolcontainer kopen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Rolcontainers vindt u vaak terug in de detailhandel, maar worden zeker ook gebruikt voor grotere logistieke projecten. U vindt bij deze aanbieder een zeer breed assortiment aan rolcontainers voor diverse sectoren, bijvoorbeeld retail, post en parcel, e-commerce, wasserijen en automotive. Net als bij europallets, kunt u hier ook een gebruikte rolcontainer kopen, waarbij u verzekerd bent dat deze nog in goede staat is. Selecteer uw producten voor uw logistieke processen en informeer indien gewenst naar de mogelijkheden bij de specialisten van Rotom Nederland.

Gerelateerde artikelen

Presenteer uw producten op een aantrekkelijke manier met een display koelkast

Hier kunt u een handig hondenhok of ander verblijf voor uw huisdier kopen

Richt uw zaak mooi in met horeca apparatuur en meubilair