Webverkenner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Overzichtelijke administratie dankzij een prikklok

Als u op zoek bent naar een manier om binnen uw bedrijf uren te registeren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de mate waarin u bepaalde gegevens nodig heeft en verwacht te krijgen van een dergelijke registratie, zijn er verschillende prikklokken of tijdregistratiesystemen waar u voor kunt kiezen bij EasySecure International. Met de prikklok van EasySecure International krijgt u inzicht in de gewerkte uren van uw personeel, maar dit levert verder niet veel meer inzichten op. Door gebruik te maken van een tijdregistratiesysteem kunt u inzicht krijgen op het gebied van effectiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf, personeelsinzet en levert het een hoop voordelen op voor uw administratie.

De prikklok die bij u past

Wanneer u besluit te kiezen voor een urenregistratie door middel van een prikklok, is het aan u om te bepalen op welke manier u de registratie uit wilt voeren. Het ouderwetse briefje dat afgestempeld dient te worden is vervangen door een kaart, tag, code of bijvoorbeeld een vingerafdruk. Iedere manier van registreren heeft voor- en nadelen en het is aan u om te bepalen welke manier voor u de meeste voordelen oplevert. De prikklok kan naast urenregistratie ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld toegangscontrole en is dus ook een van de mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf die EasySecure International te bieden heeft.

Krijg antwoord op al uw vragen

Indien u meer informatie wenst over een prikklok of een tijdregistratiesysteem, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf EasySecure International. Zij zijn gespecialiseerd in deze systemen en blijven zich focussen op de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zodat er altijd een tijdregistratiesysteem aangeboden kan worden dat het beste bij u of uw bedrijf past. Volstaat een kant-en-klaar systeem niet, dan kan er een systeem voor uw bedrijf op maat gemaakt worden, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Gerelateerde artikelen

Geef al uw berekeningen uit handen aan dit calculatiebureau

Profiteer van professioneel belastingadvies van dit advieskantoor uit Oisterwijk

Zorg voor een goede beveiliging van al uw evenementen met behulp van deze specialist