Dienstverlening

Ontdek de voordelen van Stock Music

Staat bij jou op werk de radio de hele dag aan? Dan hoor je vast wel eens een leuk nummer. De radio betaalt een behoorlijk bedrag aan de maker van het lied om het iedere dag te mogen draaien. Ze betalen voor het gebruiksrecht om het nummer te mogen spelen. Stel, jij hebt een video gemaakt voor jouw bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt. Nu ben je op zoek naar een nummer wat daar goed onder past. Je denkt direct aan het nummer dat je op de radio hoorde. De rechten voor het nummer kosten heel veel geld, te veel om dit onder jouw video te zetten. De oplossing hiervoor is Stock Music van Earforce. Deze muziek is vrij van rechten en hier betaal je dus een veel kleiner bedrag voor. Zet je video kracht bij met Stock Music uit het ruime assortiment van Earforce.

Deze componist regelt jouw Stock Music

Ben je op zoek naar het perfecte nummer voor onder jouw commercial of video? Zou het niet geweldig zijn als je dan een componist kan inschakelen die het nummer voor je schrijft én componeert? Dit bedrijf is Earforce en de muziek die zij maken is Stock Music. Wellicht dat je wel eens van gebruiksrecht hebt gehoord bij de toepassing van muziek in een reclame of video. Dit houdt in dat je een behoorlijk bedrag betaald aan de maker van het nummer. Met de Stock Music van Earforce is dit bedrag aanzienlijk lager. Bovendien wordt het speciaal voor jou geschreven. Wanneer schakel jij deze specialist om een nummer te componeren?

Dit is waar je Stock Music voor gebruikt

Als je een film kijkt valt het je vast wel eens op dat er ook veel muziek in zit. Dit zorgt ervoor dat een bepaalde scene op de juiste manier over komt. Het gebruik van deze Stock Music wordt over het algemeen veel toegepast als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. In het assortiment van Earforce vind je ook Stock Music die geschikt is voor het bepalen van een sfeer, zoals gespannen, vrolijk of romantisch. Maar ook het benadrukken van een boodschap doe je met muziek. De setting van een film of video wordt kracht bijgezet met specifieke muziek die de locatie identificeert. Denk bijvoorbeeld aan flamenco muziek op een plein in Spanje. Als deze soorten Stock Music vind je in het assortiment van Earforce.