Dienstverlening

Met ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag kunt u altijd en overal aan de slag

Wanneer het gaat om ICT is er een uiterst goede service speciaal voor bedrijven in de regio Den Haag. Stel, u gaat op zakenreis. In het vliegtuig heeft u wat tijd over en wilt u even snel een presentatie afmaken. Onderweg in de trein de facturatie opmaken? Of een dag werken vanuit thuis? Het is mogelijk met de ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag. Wie deze levert? ICT Teamwork! Zij bieden de beste ICT oplossingen op basis van clouddiensten. Dit houdt in dat u altijd online aan het werk bent én dat u dus altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden en persoonlijke bureaublad. Bij ICT Teamwork bent u altijd verzekerd van een veilige werkomgeving door onze moderne datacentra en verschillende certificeringen zoals de ISO 27001 en ISO 14001.

Een betrouwbare ICT partner voor bedrijven in Den Haag

Met de clouddiensten van ICT TeamWork bent u altijd online. Met de intrede van de nieuwe privacywetgeving is het echter belangrijk om de cloud waarin u werkt goed te beveiligen. En hoe weet u zeker dat niemand bij mijn betrouwbare documenten kan? Dit zijn vragen die u zichzelf waarschijnlijk direct stelt. Een betrouwbare en veilige werkomgeving staat bij deze specialist in ICT voor bedrijven in onder andere Den Haag centraal. Zij werken met een ISO 27001-certificaat dat u verzekert van een veilig datacentrum. Daarnaast beschikken zij over een extra datacentrum waar alle back-ups zijn opgeslagen, zodat u altijd toegang heeft tot uw bestanden en bijvoorbeeld uw persoonlijke werkomgeving. Uw privacy staat bij deze specialist hoog in het vaandel.

De complete verzorging van de ICT voor bedrijven in Den Haag

Als ondernemer heeft u een druk bestaan. U doet er alles aan om uw bedrijf draaiende te houden en moet veel verschillende zaken regelen. Een goed werkend netwerk is een van de belangrijke onderdelen die u moet regelen. Schakel de ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag van ICT Teamwork in. Met een groot datacenter, jarenlange ervaring en volledige verzorging van uw ICT, bent u ervan verzekerd dat u altijd bereikbaar bent én overal kunt werken. Zij verzorgen de ICT omgeving voor bedrijven in Den Haag namelijk via de cloud. Dit houdt in dat u en uw medewerkers altijd en overal kunnen inloggen op een persoonlijk bureaublad. Zo kunt u waar u ook bent verder werken aan uw project.