Dienstverlening

Met ChromaLuxe kiest u voor een uitstekende printtechniek

Meer en meer mensen kiezen voor een printtechniek met ChromaLuxe. Waarom dat zo is? Deze manier van afdrukken is uitstekend geschikt voor digitale kunstenaars, musea, fotografen en galeries. Met deze printtechniek kunnen kunstwerken en foto’s namelijk op hoogwaardige manier worden geprint, zonder dat ze onder doen voor het origineel. Zo blijft het originele kunstwerk of de originele foto te allen tijde beschermd én kunt u gemakkelijk grote oplages leveren. ChromaLuxe printen is uiteraard één van de modernste reproductie- en printtechnieken, waardoor u echt verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. De levensduur van een kunstwerk zo lang mogelijk maken? Dat kan met ChromaLuxe! Neem contact op met Re-Art en ga voor de beste kwaliteit.

Specialist in afdrukken van kunst op ChromaLuxe levert uitstekende kwaliteit en service

Een afbeelding laat u het liefst in de hoogste kwaliteit afdrukken. Dat is logisch. Bij Re-Art, specialist in het reproduceren van kunstwerken, wordt altijd hoogwaardig werk geleverd door ChromaLuxe te printen. Zo ziet de specialist er altijd op toe dat de juiste kwaliteit wordt geleverd (hoog kleurbereik, waterbestendigheid en krasbestendigheid), dat het driedimensionaal effect wordt gewaarborgd én dat uw kunstwerk duurzaam wordt gedrukt. Daarnaast levert de specialist een persoonlijke service. Dat betekent dat u ook terecht kunt voor persoonlijk advies over de afdruktechniek, zoals ChromaLuxe, die het beste bij uw werk past. Zo komt uw creatie altijd echt tot zijn recht.

Afdrukken op ChromaLuxe: wat houdt dat precies in?

U heeft wel eens gehoord dat u met ChromaLuxe kunt afdrukken, alleen weet u niet hoe het eruitziet. De specialist helpt u dan graag! Het is dan natuurlijk goed om wat meer te weten over het medium. ChromaLuxe is met name geschikt voor toepassingen in de fotografie, met name de kunstfotografie. Door op deze manier bepaalde afbeeldingen af te drukken, ontstaat er ongekende kwaliteit voor foto’s en kunstwerken. Zo’n print geeft haast een driedimensionaal effect, omdat de afbeelding op het oppervlak wordt aangebracht, zonder het er echt op te drukken. ChromaLuxe afdrukken zorgt vaak voor een erg scherp resultaat en de kunstwerken en foto’s hebben dan ook een prachtig uiterlijk. Waar kunt u dit laten doen? Re-Art is dé specialist die u zoekt.