Zakelijke dienstverlening

Met Barco ClickShare eenvoudig draadloos presenteren

Wanneer u draadloos aan het presenteren bent, is het handig dat u beeldschermen kunt delen, dit kan met Barco ClickShare. Met InAVate Audio & Video Solutions kunt u ervan uitgaan dat deze technologie goed werkt. Dankzij een serviceovereenkomst kiest u voor een optimale zekerheid, afgestemd op uw wensen en situatie. Op die manier werkt uw techniek altijd. Of u nu draadloos wilt presenteren of eenvoudig informatie wilt delen met collega’s via Barco ClickShare. Dankzij een overeenkomst met de specialist gaat het systeem langer mee, doordat zij preventief onderhoud plegen. Wanneer uw apparatuur een storing aangeeft, wordt deze snel verholpen.

Informatie over draadloos presenteren krijgt u van de specialist

Bij het presenteren van belangrijke informatie wilt u niet dat er allerlei kabels in de knoop raken. Bij InAVate begrijpen we dat maar al te goed. Wanneer u last heeft van technologische problemen, kunt u daarom het best een specialist inschakelen. Samen met u kijken zij wat de beste oplossingen voor uw bedrijf zijn. InAVate is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf. Wanneer u draadloos gaat presenteren, krijgt u meer bewegingsvrijheid tijdens de presentatie, wat zorgt voor een dynamischer gevoel. Zoekt u naar digitale mogelijkheden tijdens een vergadering? Dankzij Barco ClickShare deelt u eenvoudig uw beeldscherm met uw collega’s of klanten. Of dat nu binnen uw bedrijf is of daarbuiten. Een specialist zorgt ervoor dat uw vergadering of presentatie dankzij moderne technologische systemen nog beter en aangenamer wordt.

Draadloos presenteren zorgt voor een beter verloop van uw vergadering

Het is prettig om u tijdens een presentatie vrij te bewegen. Zonder last te hebben van allerlei kabels, loopt u vrijuit door de zaal, wat zorgt voor meer interactie met uw publiek. Uw kabel is nooit meer te kort en uw microfoonkabel zit nooit meer in de knoop. De specialisten van InAVate zorgen er samen met u voor dat uw vergadering soepel verloopt. Wanneer u kiest voor het draadloos presenteren, gaat u voor de hoogste kwaliteit op het gebied van audio en video tijdens een presentatie of evenement. Zit u in een vergadering en wilt u informatie met uw collega’s delen? Dan is het deelsysteem Barco ClickShare handig voor u. Deel met een klein apparaatje eenvoudig het beeldscherm van uw laptop, zodat alle beeldschermen van de deelnemers van de vergadering samengevoegd worden op een groot scherm voor een perfect overzicht. Dit is zowel mogelijk binnen het bedrijf als op afstand.