Zakelijke dienstverlening

Maak uw project inzichtelijk met BIM tekenen

Door gebruik te maken van BIM tekenen houdt u grip op uw bouwproject. Dat is wel zo handig, want vaak loopt bij bouwprojecten alles en iedereen door elkaar. Iedereen is heel goed in zijn eigen werk, maar heeft geen overzicht om rekening te houden met de andere specialisten. Daarvoor is ruimtelijk inzicht en duidelijke communicatie nodig. En deze twee belangrijke aspecten verkrijgt door een BIM model te laten tekenen door de experts van bv3projectsupport. Het model bestaat uit een volledig accurate weergave op schaal én in 3D. Alle betrokkenen krijgen een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en aanpassingen in het model, of in het beleid, kunnen snel worden doorgevoerd. Zo is het dankzij de ondersteuning bij bouwprojecten van bv3 projectsupport voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en waar ieders verantwoordelijkheden liggen bij het ontwikkelen van uw project.

BIM tekenen helpt u om onnodige kosten te voorkomen

Een bouwproject kost eigenlijk altijd wel veel geld. Dat geldt al in het geval dat alles goed gaat. Maar stelt u zich eens voor wat  de gevolgen zijn als de zaken niet helemaal op orde zijn. In dat geval krijgt u te maken met een hoop onvoorziene kosten die helemaal niet nodig zijn. Clash detectie voorkomt hoge faalkosten. Een clash is een samenloop van omstandigheden waardoor verschillende experts die aan een vastgoedproject werken, bijvoorbeeld de architect en de aannemer, conflicterende belangen nastreven. Vaak gebeurt dit omdat ze niet op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. Met een enkel, accuraat model wordt dit voorkomen en bevordert u de samenwerking tussen deze verschillende partijen. Laat uw model tekenen door een expert als bv3projectsupport, daar plukt u de vruchten van!

Een anatomisch correct 3D-model met BIM tekenen door een professional

Voor veel mensen geldt dat ze iets voor zich moeten zien om het helemaal te begrijpen. Het is een goed idee om daar met projectontwikkeling rekening mee te houden. Het brengt veel voordelen met zich mee om het pand inzichtelijk te maken voor alle betrokken partijen. Dat doet u, letterlijk, door een expert in te schakelen op het gebied van BIM tekenen. Met deze techniek wordt een anatomisch correct 3D model van het pand gemaakt, dat vervolgens kan worden gebruikt om de projectontwikkelaar op de hoogte houden van de voortgang van het project. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan werken aan de hand van een BIM-model. Wie voor u een dergelijk model kan maken vraagt u? Neem eens contact op met de experts bij bv3 projectsupport.