Zakelijk

Maak uw data overzichtelijk met SAP BO Migratie

Data wordt tegenwoordig steeds belangrijker in onze omgeving. Een ander aspect dat hierbij komt kijken, is dat de complexiteit van de data alleen maar toeneemt. Dit maakt het lastig om snel de juiste inzichten te verwerven. En dat is zonde, want duidelijke data en correcte informatie zijn nodig om de juiste beslissingen te nemen voor uw onderneming. Door een SAP BO Migratie traject in te gaan, maakt u uw data duidelijk en overzichtelijk. Dit proces begint allemaal met het stellen van de juiste vraag. Dat is meteen waar de naam van het bedrijf Golden Query op is gebaseerd: het stellen van de gouden vraag om het maximale uit uw data naar boven te krijgen.

Altijd op de hoogte van de staat van uw SAP BO Migratie traject

Denkt u eraan om over te gaan naar SAP BO Migratie? Laat dit dan over aan een professioneel en ervaren bedrijf. Golden Query is zo’n specialistisch bedrijf op het gebied van SAP BO migratie trajecten. Een groot voordeel wanneer u dit bedrijf inschakelt, is dat u heldere communicatie ervaart. Gedurende het gehele SAP BO Migratie traject, houdt de specialist u op de hoogte van de huidige staat. U bent er altijd van op de hoogte hoe de migratie loopt vergeleken met de planning en of de planning eventueel moet worden bijgesteld. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan én draait uw nieuwe SAP BO omgeving al binnen korte tijd.

Ga over op interactieve dashboards met SAP BO Migratie

Bent u ondernemer? Dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om al uw data bij te houden. U maakt misschien gebruik van een Excel sheet. Waar dit een goede manier is om de data bij te houden en op te slaan, raakt u hiermee al snel het overzicht kwijt. Door gebruik te maken van SAP BO Migratie, zet u uw data over naar interactieve dashboards. Deze software geeft uw data weer in duidelijke grafieken, zodat u een duidelijk overzicht houdt over uw data en eenvoudig conclusies trekt. Ook is het BusinessObjects dashboard handig bij het geven van presentaties. Nette en duidelijke grafieken houden de aandacht van het publiek immers beter vast dan een opsomming van nummers. Wilt u ook overgaan op SAP BO Migratie? Een specialist genaamd Golden Query helpt u erbij.