Dienstverlening

Last van een daklekkage? Laat een gloednieuw dak aanleggen

Denkt u dat u last heeft van een daklekkage? Omdat u waterlast heeft en geen idee heeft waar dit vandaan komt? Als u eigenaar bent van een oude woning of oud kantoorpand is een daklekkage erg vervelend. U wilt een daklekkage natuurlijk verhelpen óf voorkomen. Door de specialisten van Dakonderhoud Nederland in te schakelen, geniet u in vele gevallen binnen twee werkdagen van een gloednieuw dak. Zodra u de hulp inschakelt, ontvangt u een eerlijk advies. Het kan namelijk voorkomen dat alleen de beschadigde dakpannen moeten worden vervangen. Deze dakpannen worden uit voorraad geleverd en liggen hierdoor binnen de kortste keren op uw dak.

Is uw bitumen dak toe aan vervanging na een daklekkage?

Heeft u een bitumen dak? Denkt u dat toe is aan vervanging na een daklekkage? Het is met dit type dakbekleding vaak lastig te achterhalen wanneer er een lekkage ontstaat. Na vele regenbuien kan een daklekkage helaas snel ontstaan. Het eerste waar u aan denkt is om dit te repareren. Bent u eigenaar van een oud dak? Dan is een snelle reparatie vaak niet de slimste keuze. Dit omdat het probleem groter is dan enkel een lekkage. Het vervangen van de gehele dakbedekking is vaak prioriteit. Dakonderhoud Nederland maakt gebruik van duurzame oplossingen; een voordeel wat u op de lange termijn eenvoudig terugverdient. Laat u ontzorgen en ontvang advies op maat voor uw bitumen dak!

Voorkom daklekkage op uw pannendak

Zijn de dakpannen van uw woning beschadigd? Bij een woning zoals een oude boerderij, een riante villa of een kleine stadswoning komt het in vele gevallen voor. Een daklekkage komt hierdoor regelmatig voor en dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Een daklekkage tijdig laten opsporen door Dakonderhoud Nederland is geen overbodige luxe. Door dakpannen te hergebruiken kunt u besparen op de renovatiekosten. Laat dampdoorlatende folie aanbrengen of nieuwe panlatten monteren door Dakonderhoud Nederland. Zijn uw dakpannen zo ver beschadigd dat deze vervangen moeten worden? Kies dan voor een goedkope variant in de vorm van geglazuurde pannen of edelen engobe dakpannen. De dakpannen zijn duurzaam en zorgen er ook nog eens voor dat ze vele jaren meegaan.