Webverkenner
Image default
Dienstverlening

Laat uw elektrische installaties volgens de SCIOS Scope 8 of 10 norm inspecteren

De elektrische installaties van uw bedrijf moeten regelmatig geïnspecteerd worden om de veiligheid te blijven garanderen. Wanneer ze niet goed worden onderhouden of er een probleem optreed binnen de installatie, moet dit zo snel mogelijk verholpen worden. Wanneer een probleem namelijk te laat gesignaleerd wordt, kan dit de veiligheid van uw personeel in het geding brengen. Een elektrische installatie die niet met regelmaat grondig geïnspecteerd wordt, levert namelijk brandgevaar op en een risico op elektrocutie. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Schakel daarom Omega Inspectie in om een SCIOS Scope 8 of 10 inspectie uit te voeren.

Kies voor een bedrijf dat uw materieel grondig inspecteert

Er zijn verschillende redenen om voor een SCIOS Scope 8 of 10 inspectie te kiezen van Omega Inspectie. Allereerst werkt dit bedrijf volgens de normen van het Nederlandse Normalisatie Instituut (NEN). Dit betekent dat zij inspecties aan elektrisch materieel conform hoge kwaliteitseisen uitvoeren. Deze zijn niet wettelijk verplicht, maar kunnen wel als eis gesteld worden door verzekeraars. Het is hoe dan ook verstandig om niet te bezuinigen op het onderhoud en de inspectie van uw materieel. Het is immers van groot belang dat elektrische installaties naar behoren functioneren, zodat u de veiligheid van uw medewerkers kunt garanderen.

Vul het aanvraagformulier in voor een prijsindicatie

Bent u benieuwd wat Omega Inspectie voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u weten of u hen beter in kunt schakelen voor een SCIOS Scope 8- of juist een Scope 10 inspectie? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een formulier invullen op de website. Hierbij geeft u het soort inspectie aan, de methode en aanvullende informatie over de branche, oppervlakte van de locatie, het aantal verdeelinrichtingen en het aantal regelkasten. Vervolgens ontvangt u binnen een paar minuten een prijsindicatie in uw mailbox. Zo weet u precies wat het kost om uw elektrische installaties te laten inspecteren.

Gerelateerde artikelen

Ga voordelig uit eten bij jouw favoriete restaurant in Venlo

Maak kennis met de veelzijdigheid als u een CNC freesmachine gaat kopen

Welke energieleveranciers is het goedkoopst voor nieuwe klanten?