Bedrijven

Laat u begeleiden bij elke stap bij product innovatie en product engineering

Wilt u graag uw bedrijf uitbreiden met een nieuw product? Dan is het wel belangrijk dat dit zinvol is voor uw bedrijf en de consumenten. Met andere woorden, het product moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters.

 

Een genadeloze doorlichting door een externe partner bij product innovatie en product engineering

Gaat uw bedrijf binnenkort aan de slag met product engineering? Liggen er al een aantal ontwerpen op tafel? Dan is het belangrijk dat er voor het beste ontwerp gekozen wordt. Hierbij is het een goed idee om de kennis en ervaring van een ontwerpbureau als iDnA in te schakelen. Deze professionals zorgen voor een kritische toetsing en evaluatie bij elke stap van het proces. Sterkteberekeningen en testmodellen brengen soms nieuwe elementen aan het licht, waar u vervolgens weer op kunt inspelen. Zo heeft u op het einde van het traject altijd het best mogelijke product.

 

De beste proefversie bij product innovatie en product engineering dankzij een professionele partner

Bij product innovatie en product engineering is het belangrijk dat er verschillende schetsen en ontwerpen worden gemaakt. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat het eindresultaat bestaat uit een goede combinatie van techniek en esthetiek. iDnA, een professioneel ontwerpbureau, helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegoten en daarna wordt er een proefversie ontworpen. Bij elke stap is er een grondige analyse gedaan van de sterktes en de zwaktes van uw product met diverse testopstellingen. Zo wordt ook uw proefversie tot in de kleinste details uitgewerkt. U laat de pilootontwerpen ook altijd assembleren door de professionals van iDnA. Zo heeft u maar één partij nodig voor het gehele productieproces.