Dienstverlening

Laat Office 365 beheren door PeopleWare

In een modern kantoor is Office 365 onmisbaar. De functionaliteiten hiervan worden steeds uitgebreid, wat vraagt om een goede expertise en onderhoud. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om Office 365 beheer uit te besteden. Een IT Service Provider, PeopleWare, levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, waaronder de ICT infrastructuur. Een pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak zit verankerd in de kern van de organisatie en bouwt hiermee duurzame langetermijnrelaties op. Office 365 bestaat uit applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud wat zorgt voor totale ontzorging voor uw organisatie.

Totale ontzorging voor uw organisatie door het uitbesteden van Office 365 beheer

Wilt u in de cloud gaan werken? Bij het implementeren van Office 365 helpt PeopleWare dus graag. Net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. PeopleWare staat voor u klaar om uw organisatie te migreren naar Office 365 waarbij zij ook het beheer op zich nemen. PeopleWare helpt uw organisatie ook graag bij het ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe technologieAltijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen. Het kan allemaal. En dat dankzij het online werken. Wilt u als organisatie gebruik maken van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt? Kies voor een gecertificeerde partner en zorg voor een solide ICT infrastructuur, dit is namelijk de basis van de bedrijfsvoering!

De ICT infrastructuur: de basis voor toekomstige innovaties

ICT infrastructuur is belangrijk voor uw toekomstige innovaties. Hierdoor wordt de ICT infrastructuur wel steeds ingewikkelder. Dit vraagt om specialisme. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business?. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend terecht bij de gecertificeerde partner voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?