Auto’s en Motoren

Laat de Amerikaanse auto uit uw dromen importeren!

De show stelen met een klassieke Amerikaanse auto. Dat wil toch iedereen?! Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte klassieke Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. Een specialist genaamd Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, maakt het mogelijk. Zij kunnen alles rondom het importproces voor u verzorgen. Zo rijdt u voor u het weet eindelijk in die ene gave Amerikaanse auto waar u altijd al van droomt. 

Wat kost het om een Amerikaanse auto te importeren?

Het importeren van een Amerikaanse auto is een grote droom van velen. Maar helaas zit er ook een prijskaartje verbonden aan die droom. Toch is het lastig om de prijs op dat prijskaartje te bepalen. Dat komt omdat de prijzen van auto import bedrijven vaak zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo spelen natuurlijk de kosten van de auto zelf die u wilt gaan importeren een grote rol. Ook het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid van het land waaruit u importeert spelen mee in de uiteindelijke kosten. Bij een specialist als Marlog Car Handling betaalt u altijd een betaalprijs die bestaat uit de kosten van de auto, de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en motorrijtuigbelasting. Auto import volgens een vast stappenplan, mogelijk gemaakt door gespecialiseerde bedrijven. Wanneer u besluit om een Amerikaanse auto te laten importeren door één van de grootste auto import bedrijven, Marlog Car Handling genaamd, kunt u altijd rekenen op een vaste werkwijze. Bij dit bedrijf werken ze namelijk volgens een vast stappenplan om elke import weer tot een succes te maken. Het importeren van uw Amerikaanse auto begint met een veilige internationale betaling. Vervolgens haalt de specialist de auto op bij de verkoper en verscheept deze naar Nederland. In Nederland aangekomen, wordt de auto ingeklaard en bij u thuis afgeleverd. Zoals u ziet wordt uw auto vanuit de verkoper direct bij u geleverd, zodat u niet onnodig lang op uw auto moet wachten.

Goede voorwaarden als u een Amerikaanse auto gaat importeren

Wanneer u research doet naar het importeren van een Amerikaanse auto, heeft u vast ontdekt dat er verschillende bedrijven zijn die u hierbij kunnen helpen. Maar waarop kunt u de keuze voor een import bedrijf op baseren? Het is belangrijk om bij het maken van een keuze rekening mee te houden dat een bedrijf u gunstige voorwaarden aanbiedt. Bij een bedrijf genaamd Marlog Car Handling weet u zeker dat u goed zit. Bij dit bedrijf staan ze namelijk garant voor een snelle en betrouwbare service. Met hun uitgebreide dienstverlening zorgen ze er voor dat alles soepel verloopt zodat de auto binnen de kortste keren op de plaats van bestemming is.