Zakelijke dienstverlening

Kwalitatieve houdbaarheidsstudies met bijvoorbeeld een listeria analyse

U zult wel weten dat uw product regelmatig aanpassingen krijgt, wat kan beginnen bij het selecteren van de grondstoffen en kan eindigen bij wanneer het in de schappen ligt. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.

Een allergenen analyse voorkomt een gezondheidsrisico

Op dit moment zijn geen behandelmethodes bekend die bijvoorbeeld voedselallergieën bestrijden. U moet dus zelf uw product testen op allergenen, om zo te zien of het een gezondheidsrisico vormt. Schakel daarom Mérieux NutriSciences in voor een allergenen analyse. Dit bedrijf biedt een kwalitatieve en kwantitatieve testdienst voor voedselallergenen met geavanceerde technologieën. Denk hierbij aan PCR, ELISA en LC-MS / MS. Deze onderzoeken worden altijd volgens de voedselveiligheid wetgeving uitgevoerd. Door deze testen uit te laten voeren bent u ervan verzekerd dat personen met bijvoorbeeld een glutenallergie, notenallergie of mosterdallergie uw product veilig kunnen consumeren. Daarnaast is dit bedrijf u ook graag van dienst voor tal van andere testen, zoals een listeria analyse of salmonella onderzoek.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Er kan gesteld worden dat voor ieder eetbaar of drinkbaar product dat geconsumeerd wordt de kans groot is dat er een groep mensen gevoelig is voor bepaalde stoffen daarin. U kunt hierbij denken aan producten op het gebied van cosmetica, consumentenproducten, water & milieu, agro chemicaliën, farmaceutische producten en producten binnen de voeding. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.