Zakelijke dienstverlening

Kies voor een BHV cursus de locatie om het te volgen, zoals in Tilburg

Bij Calm Veiligheidsadviesbureau zijn diverse mogelijkheden als het gaat om het volgen van een BHV cursus. Gaat u de cursus zelf volgen? Of gaat er één iemand binnen uw organisatie deelnemen aan deze cursus? Dan is het aan te raden om de BHV cursus te volgen op de locatie van het veiligheidsadviesbureau, gelegen in Tilburg. Bent u eigenaar van een grotere organisatie en gaan er meerdere medewerkers deelnemen aan de cursus? Dan is het ook mogelijk om de cursus bij uw op locatie te laten plaatsvinden. Welke optie u ook kiest, dit bedrijf zorgt keer op keer voor een zeer interessante en boeiende cursus voor zowel basiscursisten als herhalingscursisten.

Houd uw BHV kennis op peil met behulp van een bureau uit Tilburg

Heeft u, binnen uw bedrijf, de verantwoordelijkheid over de BHV? Dan dient u te zorgen dat voldoende medewerkers in bezit zijn van dit certificaat. Het kan namelijk gebeuren dat iemand in levensgevaar komt. Daarom is het verplicht om jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Voor het volgen van deze cursus, kunt u terecht bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Ga deze BHV cursus volgen bij Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg, maar het is ook mogelijk de cursus binnen uw bedrijf te laten plaatsvinden. Tijdens deze herhalingscursus worden de basisonderdelen van BHV nogmaals behandeld en wordt er vervolgens alles verteld over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Door elk jaar een herhalingscursus te volgen blijft uw NIBHV diploma geldig én weet u zeker dat uw BHV kennis up to date is.

Volg een cursus BHV in Tilburg en leer alles over hulpverlening in geval van nood

Bent u in een noodsituatie vaak degene die het hoofd koel houdt en weet hoe u moet handelen? Dan is de kans groot dat u in het bezit bent van een BHV certificaat. Dan is het volgen van een BHV cursus bij Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg echt iets voor u. Tijdens deze cursus wordt u binnen 2 dagen opgeleid tot kundig BHV’er. Gedurende de eerste dag van de cursus ligt de focus op levensreddend handelen. Tijdens de tweede dag worden brand en ontruiming behandeld. Aan het einde van elke dag, wordt het onderdeel van die dag afgesloten met een schriftelijke toets. Behaalt u voldoende resultaat? Dan ontvangt u een NIBHV diploma en mag u zichzelf met recht een BHV’er noemen.