Particuliere dienstverlening

In 10 jaar hebben meer dan 500 kinderen een weerbaarheidstraining gevolgd, is uw kind de volgende?

Bij ABpsyon wordt de laagdrempelige sfeer benadrukt. Dat maakt het binnenkomen voor ouders en kinderen die een weerbaarheidstraining voor het kind komen volgen erg gemakkelijk. De werkwijze is vooral oplossingsgericht. Dat houdt in dat er bepaalde vragen worden gesteld die ervoor zorgen dat het kind dat de weerbaarheidstraining bij ABpsyon volgt zelf de mogelijke oplossing formuleert. Buiten kinderen zijn ook jongeren tot 18 jaar met hun ouders zeer welkom om hun psychosociale weerbaarheid of zelfredzaamheid te bevorderen. Ook helpt deze praktijk, die volgens de ouders en kinderen veel resultaten boekt, bij het ontwikkelen van een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Kies voor een weerbaarheidstraining voor uw kind en zie de verschillen

Vele ouders die bij een weerbaarheidstraining voor hun kind waren, geven aan een verandering te merken. Door de uitgestippelde aanpak van de medewerkers van ABpsyon komt er van alles aan bod en leren niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders veel over zichzelf en elkaar. Elk traject begint met een kennismakingsgesprek, een intakegesprek en informatiebijeenkomst. Daarna beginnen de trainingen waarbij de ouders ook cursussen krijgen. Er wordt gewerkt in een boek voor de kinderen en de ouders en alle trainingen worden door professionele trainers verzorgd. Uiteindelijk vindt er een evaluatiegesprek plaats en wordt alles besproken. Bijvoorbeeld de groei die gemaakt is en waar nog verbetering geboekt kan worden.

Wordt uw kind gepest en biedt de school geen oplossing? Regel een weerbaarheidstraining voor uw kind

Het is meestal moeilijk te zien, maar in bijna elke klas wordt iemand wel eens gepest. Als het ontdekt wordt moet er goed gehandeld worden. Is er al veel geprobeerd, maar komt u er met de school niet helemaal meer uit? Kies dan voor een weerbaarheidstraining voor uw kind bij bureau voor psychosociale ontwikkeling ABpsyon. Deze praktijk zorgt voor meer psychosociale weerbaarheid en helpt bij het creëren van een positief zelfbeeld bij uw kind. Die aspecten gecombineerd met beter communicatietechnieken helpen uw kind voor zichzelf op te komen en grenzen aan te geven. De gewenste resultaten worden, voor zover mogelijk, behaald door het toepassen van een oplossingsgerichte methode.