Banen en opleidingen

Hoe wil jij je opleiding hotel management op het hbo volgen?

Merk jij na het werken in de horeca dat je heir echt een passie voor hebt? Of zou je graag een hotelmanager willen worden? Volg dan hbo hotel management bij Linnartz Opleidingen groep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Wil je een voltijd opleiding volgen door twee dagen of avonden per week naar school te gaan? Of gaat je voorkeur uit naar een deeltijd opleiding waarbij je één avond of dag per week lessen volgt? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Liever iets anders studeren? Dan is een grafische opleiding, interieuropleiding of een van de andere opleidingen misschien iets voor jou.

Tijdens een hotel management opleiding op het hbo leer je de veranderende markt kennen

Volg een opleiding hotel management op het hbo en wordt de hotelmanager waar jij altijd al van hebt gedroomd. Niet alleen door de trendverandering, maar ook door de oplopende eisen van consumenten en strikte hygiënevoorschriften. Vind je dit interessant? Volg dan een hotel management opleiding op het hbo bij Linnartz Opleidingengroep. Zij bereiden jou zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen. Bovendien leer je omgaan met alle snelle veranderingen in de branche en deel je de opleiding helemaal zelf in. Deze en alle andere opleidingen, zoals de grafische opleiding, zijn zowel in voltijd als deeltijd te volgen. Schrijf je snel in!

Deel je grafische opleiding helemaal zelf in

Hoe wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van grafische vormgever? Om echte stappen te maken ga je een opleiding volgen tot grafisch ontwerper. Dan ben je bij Linnartz Opleidingengroep aan het juiste adres. Hier deel jij je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Het opleidingsinstituut biedt je optimale flexibiliteit en vrijheid, waardoor jij jouw diploma haalt op je eigen tempo. Ben je er nog niet uit of een grafische opleiding voor jou is weggelegd? Bekijk dan eens de andere opleidingen van Linnartz Opleidingengroep. In het aanbod vind je onder andere een hotel management, event management en een webdesign opleiding op het mbo en het hbo.