Zakelijke dienstverlening

Hoe verwerkt u de loonverwerking?

Het is altijd goed om loonverwerking op een professionele manier aan te pakken. U wilt tenslotte dat de handelingen op een goede manier worden afgewerkt. Maar hoe gaat dit proces precies in zijn werk? EB Portaal kan u daar alles over vertellen. Tegen een vast tarief nemen de professionals uw zorgen uit handen. Zij verwerken de lonen van het personeel en geven informatie door aan instanties die van de uitbetalingen op de hoogte moeten zijn. Denk hierbij aan de Belastingdienst, verzekeraars of een bedrijfspensioensfonds. Doordat u de loonwerking bij één loket laat uitvoeren, is de kans op fouten klein.

Overzichtelijk salarissen overmaken dankzij loonverwerking

Als u kiest voor de dienstverlening van de specialist, weet u zeker dat u op financieel vlak op een correcte manier geholpen wordt. Kiest u voor loonverwerking door EB Portaal, dan kunt u rekenen op overzichtelijke en helder gespecificeerde salarisstroken voor uw werknemers. Wij leveren alles digitaal aan, zodat u de documenten altijd handig digitaal gebundeld hebt. Natuurlijk is het ook mogelijk om, indien gewenst, de salarisstroken in een papieren versie te ontvangen. Een andere handigheid van de specialist, is dat de loonverwerking aangeleverd kan worden in een SEPA-bestand. Hierdoor kunt u uw betalingen eenvoudig importeren in uw telebankierprogramma, waardoor u nooit meer handmatig een salaris hoeft te betalen.

Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen met de loonverwerking

Mocht u er even niet uitkomen of heeft u vragen over de loonverwerking? EB Portaal zorgt er altijd voor dat u met de grootste zorg geholpen wordt. Daardoor vindt u altijd en met het grootste gemak het antwoord op uw vraag. Dankzij de overzichtelijkheid van de professional, komt u op financieel vlak nooit meer voor verrassingen te staan. EB Portaal geeft u een duidelijk kostenplaatje. Naast deskundig advies en financiële transparantie, is het grootste voordeel van de specialist dat alle krachten op één plek gebundeld worden. Of er nu iemand in of uit dienst gaat, een salaris gewijzigd wordt of dat een werknemer gaat verhuizen, voor EB Portaal is het een fluitje van een cent.