Webverkenner
Image default
Woning en Tuin

Gezellige grote & kleine picknicktafels

De picknicktafel is een gezellige tafel met vaste banken waar iedereen graag op aanschuift voor het ontbijt, de lunch of het avondeten. Van deze tafels krijg je geheid een vakantiegevoel, want je vindt picknicktafels vaak ook langs de weg op parkeerplaatsen en in je favoriete pret- of dierenpark. Ook kun je nu thuis over een mooie picknicktafel beschikken van duurzaam materiaal, gewoon via Jaap de Vries Ermelo.

 

Boomstammen

De mooiste picknicktafels zijn gemaakt van hout. Dit is een duurzaam materiaal wat bestand is tegen verschillende weertypen. Hou je van meubels die een robuuste, natuurlijke uitstraling hebben? Kies dan voor een picknicktafel gemaakt van boomstammen. De boomstampicknicktafels van Jaap de Vries Ermelo worden geheel met de handgemaakt en ook kant-en-klaar bij je afgeleverd. Er zijn verschillende picknicktafels in het assortiment te vinden, voor zowel grote als kleine tuinen, voor particulieren maar ook voor bedrijven. Klik hier voor onze ruime assortiment picknicktafels!

 

Natuurlijke vorm

Het meest bijzonder van de picknicktafels van boomstammen is dat de ontwerpers rekening hebben gehouden met de vorm van de boomstam bij het maken van de banken en het tafelblad. Hierdoor ontstaan er prachtige grillige vormen en lijnen in het meubel, waardoor het er heel natuurlijk uitziet. Er zijn verschillende typen tafels te krijgen, de een robuuster dan de ander, zodat er altijd een boomstampicknicktafel is die past bij jouw smaak en tuin.

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/

Gerelateerde artikelen

Houtrot

Online barbecue kopen? Eerst even vergelijken op TuincentrumOverzicht.nl

Tuinonderhoud tips