Woningen

Gevelbekleding met steenstrips; een steengoed idee!

De gevelbekleding met steenstrips bij Isoklinker Nederland is uitermate geschikt voor mensen die graag design combineren met praktisch nut. Als particulier én als bedrijf kunt u kiezen voor gevelbekleding met steenstrips, waarmee een goede isolatie van gebouwen en huizen wordt gewaarborgd. Een goede isolatie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in gebouwen en woningen constant blijft, waardoor warmte in de winter lekker binnen blijft en koelte in de zomer juist binnen blijft. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, voorziet u van de juiste producten.

Ruime mogelijkheden omtrent gevelbekleding met steenstrips bij de specialist

Natuurlijk is het interieur van uw woning het meest belangrijk. Maar het is wel fijn thuiskomen in een huis dat er ook van de buitenkant uitnodigend uitziet. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, biedt twee systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur.

Waarom kiezen voor gevelbekleding met steenstrips?

Steenstrips worden steeds vaker zowel binnen als buitenshuis steeds vaker gebruikt. En dat heeft maar gedeeltelijk met de fraaie uitstraling te maken. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo beschermt u allereerst buitenwanden van woningen en gebouwen tegen weersinvloeden als regen en wind. Ook biedt gevelbekleding bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals lawaai. Daarnaast blijven woningen in de winter warm en in de zomer juist lekker koel. Met gevelbekleding met steenstrips bespaart u tot slot enorm op uw stookkkosten, want schommelingen in temperatuur komen steeds minder voor. Op die manier draagt u met de juiste gevelbekleding zelfs een steentje bij aan het milieu.