Gezondheid

Geen bezoek meer aan de logopedist nodig dankzij telelogopedie

Bent u al bekend met telelogopedie? Het kan wellicht de uitkomst bieden wanneer het regelmatig tegenvalt om met uw zoon of dochter naar de logopedist te gaan. Hierdoor heeft u online toegang tot diverse spraakoefeningen. TinyEYE Europe heeft een speciale logopedie software ontwikkeld waardoor het mogelijk is vanuit huis gemakkelijk uw oefeningen te doen. Zodoende hoeft u niet meer op pad, maar kunt u gewoon uw laptop openklappen of de desktop aanzetten. Telelogopedie voor kinderen en volwassenen is een ware uitkomst voor mensen met een zeer druk bestaan of die niet erg mobiel zijn. Hier is de logopedie software dan ook op aangepast, resulterend in een hele nieuwe manier van begeleiden en helpen op het gebied van spraak.

Altijd en overal geholpen worden door nieuwe logopedie software

Bent u op zoek naar zaken die u of uw kind kunnen helpen met spraak? Bekijk dan eens de mogelijkheden van telelogopedie. Men kan thuis oefeningen doen met logopedie software in plaats van een bezoek brengen aan de logopedist. Via deze software kan een logopedist gemakkelijk via de computer of laptop contact met u of uw kinderen maken. Het maakt dus niet uit waar u bent, al bent u op vakantie, thuis of een weekendje weg. Wanneer u een internetaansluiting heeft kunnen zij u helpen met telelogopedie, dit aan de hand van nieuwe logopedie software. Zo kunt u altijd makkelijk in contact komen voor de oefening ten behoeve spraak.

Logopedie software ontwikkeld door een specialist

Onlangs is er speciale logopedie software ontwikkeld waarbij u vanuit huis verbinding maakt met een specialist. Deze vorm van communiceren wordt ook wel telelogopedie genoemd. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!