Verbouwen

Ga voor een aangename temperatuur door het aanleggen van verwarming in de varkensstal

Wilt u de temperatuur laten dalen met nevelkoeling? Of gaat uw voorkeur uit naar verwarming? U laat uw varkens in de winter toch niet in de kou staan? Laat daarom verwarming installeren in de varkensstal! Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van Kolsters Installatie Techniek, heeft u de keuze uit verschillende verwarmingsmethoden om uw varkensstal lekker warm te houden voor uw varkens. Kiest u voor vloer-, lucht- of stralingswarmte? Of misschien een combinatie ervan? Het is zelfs mogelijk om de verarmingsinstallaties automatisch aan te sturen. Als bijvoorbeeld de ruimtetemperatuur in de biggenafdeling hoger wordt, wordt de vloerverwarming automatisch verlaagd. Hierdoor voorkomt u dat biggen op roosters gaan liggen en minder goed groeien. En dat is nog maar een topje van de ijsberg als het op mogelijkheden voor verwarming van uw varkensstal aankomt. En komt de zomer eraan? Dan kan de specialist ook nevelkoeling voor u installeren. Neem contact op met de specialist om erachter te komen wat er voor u allemaal mogelijk is.

Jarenlang genieten van uw nevelkoeling installatie dankzij regelmatig onderhoud

Koude en warme temperaturen bereikt u optimaal door het nodige onderhoud. Laat u dit over aan een gespecialiseerd bedrijf? Of u nu nevelkoeling of verwarming in uw varkensstal heeft, of misschien wel allebei, het is belangrijk om hier zo nu en dan onderhoud aan te laten plegen. Zo kunt u er jarenlang van genieten. U heeft toch immers ook het liefst een installatie die altijd precies werkt zoals het hoort? Door te kiezen voor de diensten van een specialist als Kolsters Installatie Techniek hoeft u zelf helemaal nergens aan te denken. Zij hebben namelijk verschillende servicepakketten samengesteld voor het onderhouden van de installaties in agrarische gebouwen. U kunt het zo simpel of uitgebreid maken als u zelf wilt. En vindt er onverwachts een storing plaats? Dan is de specialist 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Voorkom stress bij uw varken of kip met nevelkoeling

De koeling of verwarming in de varkensstal is essentieel. Het welzijn van dieren staat immers voorop. Net zoals mensen, vinden ook veel dieren een te hoge temperatuur niet prettig. Dieren kunnen zelfs in de stress raken wanneer de stal een te hoge temperatuur bereikt. Hittestress wordt dat ook wel genoemd. Hittestress is niet alleen uiterst oncomfortabel voor dieren, ze kunnen er zelfs door sterven. U kunt natuurlijk de deuren openzetten om te zorgen dat er wat meer frisse lucht de stallen in stroomt. Vaak is dit echter niet genoeg om de dieren voldoende koeling te bieden, vooral niet bij de grotere stallen. Door gebruik te maken van nevelkoeling, laat u de temperatuur in de stallen op een effectieve manier dalen. Kiest u ook voor verkoeling voor uw dieren door gebruik te maken van nevelkoeling? Laat deze dan installeren door Kolsters Installatie Techniek, een echte specialist als het om installaties in de agrarische sector gaat.