Webverkenner
Image default
Toerisme

Ga met korting naar de Zwaluwhoeve

Wist je dat er op bijna elke saunabezoektje een korting valt te behalen. Veel mensen plannen hun bezoek lang van te voren. Wat ze niet doen is goed zoeken naar korting voor de Zwaluwhoeve. Een dagje ontspannen in de sauna kan behoorlijk in de papieren lopen. Het is vaak niet alleen het entreekaartje maar ook de bijkomende kosten. Bovendien is het vaak een stukje rijden met de auto naar de Zwaluwhoeve. U kunt een hoop geld besparen door te zoeken naar acties. Deze vindt u in reclame foldertjes maar ook via diverse spaaracties. Omdat er behoorlijk wat concurrentie is tussen de verschillende sauna’s, kunt u het hele jaar door korting naar de Zwaluwhoeve.

Naast korting op de entree kaarten zijn er ook soms acties te vinden op bijvoorbeeld een massage of andere behandeling. Ook kortingsbonnen voor het restaurant zijn bedoelt als lokkertje voor de consument.

Ook op alleen de avondentree is korting. Bezoekt u de sauna in de late avonduurtjes dan bespaart u een hoop geld. Als het buiten heel heet is, gaan weinig mensen een dagje naar de sauna. Ze gaan dan liever naar het strand of iets anders verkoelends. Op deze momenten wordt er enorm gestunt met de toegangsprijzen van de sauna.

Wat de gemiddeld entreeprijs is voor een dagje sauna is moeilijk te zeggen. Het hangt volledig af van jouw wensen en verbruik. Er zijn kleine sauna’s met lage toegangsprijzen en weinig faciliteiten. Wil je zo veel mogelijk waar voor je geld, dan raden wij je aan naar een grote sauna te gaan, zoals Zwaluwhoeve.

http://www.zwaluwhoevekorting.nl