Zakelijke dienstverlening

Een open begroting als basis voor bouwkostenadvies

Met een open begroting wordt er een start gemaakt met het opstellen van het bouwkostenadvies. Laat dit doen door een deskundig bedrijf dat u vertrouwt. Zo zijn ze in de eerste plaats klantgericht en gedreven om waarde voor hun opdrachtgevers te creëren met het geven van bouwkostenadvies. Ook integriteit en samenwerking staan bij de specialist hoog in het vaandel. Zo kunt u altijd rekenen op eerlijk en betrouwbaar advies volgens de hoogst mogelijke standaarden. Ten slotte kunt u, wanneer u een open begroting aanvraagt, bij deze specialist rekenen op duurzaamheid. Dukers & De Cock neemt verantwoordelijk om onze wereld en maatschappij op een evenwichtige manier in stand te houden.

Bij de specialist kunt u rekenen op bouwkostenadvies op maat

U heeft een goed onderbouwd bouwkostenadvies nodig voor het vaststellen van de totale kosten van het bouwproject. Wie belt u daarvoor? Wat dacht u van Dukers & De Cock?

Als u deze specialist inschakelt voor bouwkostenadvies of een open begroting kunt u dan ook altijd rekenen op een persoonlijke dienstverlening en advies op maat. Nauwkeurig bekijken ze de specificaties van uw project en gaan na wat in uw geval de beste oplossing zou zijn tegen de meest economische kosten. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt tijdens de uitvoering van uw bouwproject. Zo heeft u weer een zorg minder en kunt u zichzelf volledig richten op het primaire bouwproces.

Inzicht in de kosten van uw bouwproject dankzij een open begroting

Bij het ontwikkelen van vastgoed krijgt u te maken met veel verschillende kostenposten. Door deze duidelijk in kaart te laten brengen krijgt u de informatie die voor u het meest interessant is, namelijk wat het totale project gaat kosten. Schakel daarom een specialist in om een open begroting uit te voeren. De open begroting is een erg gedetailleerde manier van begroten. In de begroting vindt u namelijk per bouwonderdeel terug wat de totale kosten zijn, inclusief materiaal en mankosten. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en komt u niet plots voor verrassingen te staan. Voor het opstellen van een open begroting en voor bouwkostenadvies op basis hiervan, schakelt u natuurlijk een echte specialist als Duker & De Cock in.