Groothandel

Een enorme showroom van de groothandel in decoratie

Heeft u al helemaal bedacht hoe uw nieuwe interieur eruit moet komen te zien? Gaat u het prachtig aankleden met diverse potjes en ornamenten en verschillende voorwerpen in uw kasten? Of heeft u nog geen idee met welke decoratie u uw interieur compleet maakt? Wat uw situatie ook is, u maakt uw interieur compleet bij de groothandel in decoratie. ACD Gunstlistbergen in Eindhoven is al jaren dé specialist als het aankomt op meubelen en bijpassende decoratie. Met een 15.000 m² grote showroom vol met interieurartikelen van leveranciers van over de hele wereld zit er altijd wel iets bij u past.  

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Het interieur in iemand zijn woning reflecteert zijn persoonlijkheid. Daarom vindt u het van belang om het zo uniek mogelijk in te richten, net als u bent. Bij ADC Guntlisbergen heeft u keuze uit een enorm aanbod voor een moderne inrichting van uw woning of juist voor een interieur met prachtige vintage meubelen. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.

Bestel bij de groothandel in decoratie eenvoudig via de webshop

Heeft u al een idee hoe u uw nieuwe interieur gaat inrichten? Met prachtige decoratie en prachtige toevoegingen die uw interieur compleet maken? Bestel deze dan eenvoudig online bij de groothandel in decoratie! Op de website vindt u meubels en accessoires van ADC Guntlisbergen en een uitgebreid aanbod aan potten, rekken, ornamenten en allerlei andere soorten decoratie die u toevoegt aan uw bestelling. Deze betaalt u volledig veilig waarna uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden in Nederland, België of Duitsland. Wilt u een geheel nieuw interieur kopen bij een groothandel? Dan bent u van harte welkom in de 15.000 m² grote showroom gelegen in Eindhoven.