Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfsautoverzekering: wat is het eigenlijk?

Rijdt u in een auto van de zaak? Of gebruikt u een auto voor uw eigen onderneming? Dan is het van belang dat u de auto zakelijk verzekert. De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Specialist biedt hulp bij het vinden van een passende bedrijfsautoverzekering

Als u een bedrijfsautoverzekering afsluit, wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor uw premie. Maar hoe vindt u nu een polis tegen een scherpe prijs? Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen actief, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Dan kunt u het best een bestelautoverzekering afsluiten bij Poliscounter. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Bij deze verzekering kunt u aanvullende modules toevoegen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming. Vervangt u uw huidige bedrijfsauto? Dan kunt u de bedrijfsautoverzekering eenvoudig overzetten naar de nieuwe auto. Wel zo gemakkelijk, toch?

Veilig de weg op met een bedrijfsautoverzekering

U wilt dat uw werknemers veilig de weg op gaan. Denk maar eens aan de sales medewerkers die klanten bezoeken of degenen die naar congressen gaan. Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.