Dienstverlening

De tandarts in Den Haag heeft een keur aan behandelingen

Dental Diamond is gespecialiseerd in algemene tandheelkunde. Heeft u last van verkleurde tanden? Kies voor een facing behandeling. Hierbij wordt het aanzicht van de tand verbeterd door middel van een kunstmatig stukje tand, waarmee uw huidige tand wordt gevuld of beplakt. Er zijn twee verschillende soorten facings. Het kan zijn dat uw tand wordt opgevuld met een tandkleurig vulmateriaal van composiet, of wordt beplakt met een schildje dat op de tand wordt geplakt. Zo passen de kleur, grootte en vorm van al uw tanden bij elkaar. 

Tandarts en orthodontist in een, gewoon bij uw tandarts in Den Haag

Wanneer uw tanden of die van uw kind gecorrigeerd moeten worden met een beugel, is een behandeling van een orthodontist met een beugel vaak noodzakelijk. Het kan ook makkelijker. Dental Diamond voert namelijk ook orthodontiebehandelingen uit. Deze zijn nodig bij een verkeerde groei van de kaken of een onregelmatige stand van de tanden of kiezen. Vaak komt een combinatie van beide voor. Er zijn verschillende soorten vaste en uitneembare beugels. Soms is een combinatie van beiden nodig. Een beugelbehandeling kan waar nodig worden bijgesteld of aangepast. Een beugelbehandeling duurt vaak twee tot drie jaar, waarna er soms een blijvende retentiebeugel nodig is. 

Laat uw implantaten plaatsen bij dé tandarts in Den Haag

Op een implantaat kan een prothese worden vastgemaakt als u geen geschikte tandwortel meer heeft, omdat deze bijvoorbeeld is aangetast door een ontsteking. Zo kan u na een ontsteking weer een mooi gebit krijgen. Het kan hierbij gaan om een vast gebit of een klikgebit. Om implantaten te laten plaatsen bij Dental Diamond, de tandarts in Den Haag moet u beschikken over voldoende gezond kaakbot en gezond tandvlees. Wanneer uw implantaten en de kunsttanden geplaatst zijn, is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Het plaatsen van een implantaat is een flinke ingreep, maar kan gelukkig met een goede verdoving worden uitgevoerd.