Bedrijven

De innovatieve Stackdoor: de beste bescherming tegen krakers

Heeft u een bank of heeft u een geldautomaat aan uw pand, dan bent u vast bezorgd over ram- en plofkraken. Bied daarom uw geldautomaat de beste bescherming met behulp van Dujardin, de specialist in beveiligingsoplossingen. De specialisten van dit bedrijf installeren sterke rolluiken en stapelhekken, zoals de Stackdoor, rond uw ATM om hem ’s nachts te beschermen tegen vandalisme en diefstal. Ruimtes met een geldautomaat worden voorzien van explosiewerende panelen. Werd uw ATM toch gekraakt? Reken dan op Dujardin om hem af te voeren en een nieuwe te plaatsen. Zij werken nauw samen met verschillende banken voor het plaatsen en opslaan van geldautomaten. De specialist ontzorgt u volledig.

Beveilig uw pand met het innovatieve Stackdoor stapelhek

Plaats een Stackdoor en bied uw winkel of bedrijfspand de beste beveiliging. Dit innovatief beveiligingshek voorkomt vandalisme en houdt alle dieven buiten. De Stackdoor biedt heel wat voordelen in vergelijking met een traditioneel rolhek. Dit hek neemt minder plaats in dan een gewoon rolhek en oogt bovendien veel knapper. In tegenstelling tot een rolhek, worden de panelen van de Stackdoor opgestapeld tot een compact pakket. Omdat de installatie zelfdragend is, kunt u de Stackdoor monteren aan de wanden of aan het plafond. Dit stapelhek is verkrijgbaar in elke RAL kleur. Zo rust u uw pand uit met sterke en knap ogende beveiliging. Een innovatief, gepatenteerd stapelhek of rolhek vindt u bij Dujardin.

Ruim assortiment beveiligingsoplossingen zoals kluizen en de innovatieve Stackdoor

Heeft u waardevolle voorwerpen in uw huis die u wilt beschermen tegen diefstal? Wilt u een stevige archiefkast om belangrijke bedrijfsdocumenten veilig in te bewaren? Wilt u uw wapen op een veilige plek bewaren? Rust uw pand dan uit met een kluis van Dujardin. Bij dit bedrijf vindt u de meest geschikte kluis voor uw doeleinden. Ook andere beveiligingsmaatregelen, zoals de innovatie Stackdoor, vindt u bij de specialist in beveiligingsoplossingen. Zij staan in voor een snelle en vakkundige installatie van uw kluis door die, waar mogelijk, chemisch te verankeren. Dujardin is lid van de Vereniging Geld- en Waardeberging zodat u bent verzekerd van de beste service en kwaliteit.