Zakelijke dienstverlening

De boekhouder in de buurt van Nijmegen helpt u in verschillende situaties

Folio geeft u advies over onder andere belastingen en de administratie. Bijvoorbeeld wanneer u uw eigen bedrijf start. Ook krijgt u hulp bij het maken van een bedrijfsplan. Wanneer u al langere tijd een bedrijf heeft, helpen de experts u graag bij het invullen van uw inkomstenbelasting en het doen van de financiële administratie, zoals de loonadministratie. Heeft u moeite met het aanvragen van een financiële injectie zoals een subsidie? Ook hierbij helpen de veelzijdige experts u graag. 

De boekhouder in de regio Nijmegen helpt u graag

Gaat u na een jarenlange voorbereiding eindelijk uw eigen bedrijf beginnen? Voor hulp en advies kunt u terecht bij de boekhouder uit de regio Nijmegen.

Het starten van een eigen bedrijf is een leuke, maar ook spannende beslissing. Er komt veel op u af. Want hoe houdt u de administratie op een goede manier bij? U heeft een beginbalans nodig, maar hoe maakt u die? Welke rechtsvorm kiest u? Hoe stelt u een goed bedrijfsplan op? En welke verzekeringen heeft u nodig? Op al deze vlakken biedt Folio, de boekhouder uit de omgeving van Nijmegen hulp en advies. Maar hier stopt het niet mee. Niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor ervaren ondernemers biedt Folio hulp en advies. Schakel de hulp van de specialist in bij het doen van de administratie, maar ook bij bijvoorbeeld het invullen van de belastingaangifte. Folio, Administratie- en Bedrijfsadviesbureau is uw boekhouder in Nijmegen.

De aangifte van uw inkomstenbelasting volledig verzorgd door de boekhouder in de buurt van Nijmegen

Het invullen van de aangifte voor de inkomstenbelasting is altijd weer lastig. De specialisten van Folio weten gelukkig raad. Tegen een kleine vergoeding wordt de aangifte volledig voor u verzorgd. De aangifte is klaar terwijl u wacht, maar u kunt de aangifte ook op een later moment ophalen zodra deze gereed is. Moet u tevens aangifte doen voor de vennootschapsbelasting? Ook voor het doen van deze aangifte heeft Folio ervaren specialisten in dienst. Heeft u tussendoor een overzicht nodig van de belastingcijfers of andere jaarcijfers, dan stelt deze duizendpoot op het gebied van administratie graag een jaarrekening voor u samen.